Poročni prstani belo zlato cene ugodne, lepota izjemna

Poročni prstani belo zlato, rumeno in rdeče zlato, srebro, ali katerikoli drugi, so nakit, ki vas bo vsak dan znova spominjal na poročni dan in na zavezo, ki ste jo sklenili s svojo izbranko, oziroma izbrancem. Ti so simbol večne in neskončne ljubezni med dvema človekoma, ki sta sklenila prihodnost posvetiti drug drugemu, deliti vse dobro in slabo ter se skupaj prebijati skozi pasti, ki jih prinaša življenje.

Ker smo si ljudje v vseh pogledih različni, so različni tudi poročni prstani, ki jih bodoči zakonski pari izbirajo. Nekateri prisegajo na belo zlato, drugi so ljubitelji klasike oziroma rumenega zlata, spet nekateri imajo radi kombinirano zlato. Mnoge zlatarne ponujajo poročne prstane iz belega, rumenega in kombiniranega zlata, toda le v redkih zlatarnah vam izdelajo unikatne zlate poročne prstane in jih popolnoma prilagodijo strankam.

V Zlatarskem ateljeju v Mengšu, izdelujemo unikatni nakit, kamor sodijo tudi unikatni poročni prstani belo zlato, rumeno, rdeče, z dragimi ali poldragimi kamni, z dodatki najrazličnejših materialov…, skratka, kar vam srce poželi. Pri izdelavi lahko tudi sodelujete, zato bomo veseli fotografije, ali morda skice, da bomo lažje ustregli vašim željam.

Srebrni ali zlati poročni prstani bodo izdelani po vaši meri in po vašem okusu. Če torej iščete kvalitetnega izdelovalca unikatnega nakita, smo pravi naslov za vas. 

Poročni prstani belo zlato

Zlati poročni prstani cene, modeli, dodani materiali, gravure…

V Zlatarskem ateljeju se vsak dan posebej trudimo, da svojo ljubezen do žlahtnih kovin in izdelovanja nakita, pretopimo v izdelke, ki bodo imeli slej ko prej, za nekoga veliko čustveno vrednost. Simbolni pomen nakita, še posebej zlatih poročnih prstanov, je eden izmed najmočnejših in najpomembnejših. Zato je treba dobro premisliti, kakšna izbrati.

Zlati poročni prstani belo zlato cene katerih so pri nas izjemno konkurenčne, so danes nekako med najbolj priljubljenimi. Mnogim so všeč tudi poročni prstani kombinirano zlato, še vedno pa se najdejo ljubitelji klasike, ki so jim najljubši zlati poročni prstani iz rumene žlahtne kovine, ki je bila skozi zgodovino ves čas najbolj cenjena.

Kako pa sploh izbrati obroček, ki vas bo spremljal vse življenje? Medtem, ko je zaročni pri ženskah najbolj priljubljen (največkrat je povezan s presenečenjem in obljubo), je poročni prstan tisti, ki bo po zaključenem obredu verjetno ves čas ostal na prstu. Priporočljivo je, da se ta dva dopolnjujeta, poleg tega pa morajo zlati poročni prstani dopolnjevati tudi življenjski slog bodočih mladoporočencev in njun okus.

Zlato pravilo, ki ga morate upoštevati je, da začnete iskati dovolj zgodaj. Za zlate poročne prstane naj ne bodo glavno vodilo le cene. Pari vse prepogosto čakajo do zadnjega trenutka, kar pa je velika napaka, še posebej če želite imeti obročke izdelane po meri.

Zlati poročni prstani

Cene zlatih poročnih prstanov se od ponudnika do ponudnika razlikujejo

Če razmišljate o cenah poročnih prstanov, pomislite tudi na to, da jih boste nosili vsak dan. Simbolni pomen je neprecenljiv, zato naj vam ne bo glavno vodilo cena. Prav tako, je od vašega življenjskega sloga odvisno, kakšen model boste izbrali.

Če ste zelo aktivni, redno hodite v telovadnico, ste veliko z rokami v vodi, ali imate delo, ki zahteva da prstan snamete, boste morda želeli izbrati močnejši material in ne poročne prstane kombinirano zlato, ali celo srebro. Tako boste preprečili poškodbe in prezgodnjo obrabo. Se pravi, da je dobro razmisliti tudi o vzdrževanju.

Bolj zahtevne oblike kot bodo zlati poročni prstani, več nege boste morali vložiti v ohranjanje njihove prvotne kakovost, še posebej če bodo imeli dodanih veliko dragih, ali okrasnih kamnov. Če nad vzdrževanjem niste navdušeni, brez skrbi. Poročni prstani belo zlato, rumeno, rdeče, ali poročni prstani kombinirano zlato, nikoli ne gredo iz mode. Preprosti obročki, z drobnimi detajli, pogosto povedo največ.

Pri izbiri poročnega nakita, je treba dobro paziti tudi na velikost. Če nameravate zlati poročni prstan le redko sneti, mora biti izdelan tako, da se prilega tudi takrat, ko prsti otečejo, ali se v mrazu skrčijo, med vadbo in v nosečnosti. Ne zgodi se redko, da morajo bodoče mamice priti po pomoč, da ji prstan prerežemo.

Poročni prstani belo zlato cene

Priljubljeni poročni prstani kombinirano zlato ali srebro

Ste na poti nakupa poročnega nakita, ki vam bo pomenil večni simbol ljubezni, predanosti in zvestobe? Oglasite se v Zlatarskem ateljeju v Mengšu, kjer vam nudimo neomejeno izbiro, saj nakit izdelujemo po naročilu. Cena poročnih prstanov je odvisna od materiala, ki ga boste izbrali in zahtevnosti njune izdelave.

Izbirate lahko med belim, rumenim, rdečim zlatom, srebrom, plemenitim jeklom, morda pa vas bodo prepričali poročni prstani kombinirano zlato. Možnosti so praktično neskončne. Zlati poročni prstani iz rumenega zlata so klasika, vendar se vse več bodočih zakoncev odloča za poročne prstane iz belega zlata, ki je v zadnjem času še posebno priljubljeno.

Če imate voljo in željo, lahko pri njuni izdelavi tudi sodelujete. Pod strokovnim vodstvom bosta sama izdelala večni simbol vajine ljubezni. Mnogi pari se odločijo za kombinirano zlato, katerim naši profesionalni sodelavci vstavijo kamne in jih gravirajo. Ja, gravura pa še vedno ostaja. Glede na vse ostale spremembe, graviranje nikoli ni utonilo v pozabo, ali prišlo iz mode.

Poročni prstani kombinirano zlato

Izdelava unikatnih poročnih prstanov iz različnih materialov po vaši meri

Poročne prstane vam torej izdelamo po vaših željah, cena pa je odvisna od izbranega materiala, velikosti poročnih prstanov in drugih dejavnikov. Na voljo so vam poročni prstani belo zlato, rumeno, kombinacija zlata, plemenito jeklo, platina, kot dodatki dragi kamni, okrasni kamni, usnje, les…. Oglasite se, ne bo vam žal.

Zlati poročni prstani cene