Pošlji povpraševanje

Unikatni poročni prstani: belo ali rumeno zlato ali kombinirano zlato


Poročni prstan je kos nakita, ki vas bo vsak dan znova spominjal na poročni dan in na zavezo, ki ste jo sklenili z vašim partnerjem. Poročni prstani so simbol večne in neskončne ljubezni med dvema človekoma, ki sta sklenila življenje posvetiti drug drugemu. Ker smo si ljudje v vseh pogledih različni, so različni tudi poročni prstani, ki jih posamezni bodoči zakonski pari izbirajo. Nekateri prisegajo na belo zlato, drugi so ljubitelji klasike oziroma rumenega zlata, spet nekateri imajo radi kombinirano zlato. Mnoge zlatarne ponujajo poročne prstane iz belega, rumenega in kombiniranega zlata, toda le v redkih zlatarnah vam izdelajo unikatne zlate poročne prstane. V našem Zlatarskem ateljeju v Mengšu vam bomo izdelali unikatne poročne prstane, ki se jih ne boste nikoli naveličali. Izdelani bodo po vaši meri in po vašem okusu. Če torej iščete kvalitetnega izdelovalca poročnih prstanov iz belega zlata, rumenega zlata ali kombiniranega zlata, nas morate obiskati. Cene naših unikatnih poročnih prstanov smo prilagodili našim strankam, zato vam zagotavljamo, da bo cena za večen spomin manjša, kot ste pričakovali.

Poročni prstani belo zlato Zlati poročni prstani cene

Cena poročnih prstanov iz belega zlata in rumenega zlata


V našem Zlatarskem ateljeju v Mengšu se vsak dan trudimo, da svojo ljubezen do žlahtnih kovin in izdelovanja nakita in poročnih prstanov prelijemo v unikaten nakit, poročni prstan, ki bo bodočemu zakonskemu paru pomenil večen simbol njune ljubezni. Cena poročnih prstanov je odvisna od materiala, ki ga izberete. Izbirate lahko med belim, rumenim, rdečim zlatom, srebrom, plemenitim jeklom. Lahko se odločite za kombinirano zlato za poročni prstan. Možnosti so neskončne. Zlati poročni prstani iz rumenega zlata so klasika, vendar se vse več bodočih zakoncev odloča za poročne prstane iz belega zlata, ki je v zadnjem času še posebno priljubljeno. Mnogi pa se odločijo tudi za kombinirano zlato, kajti poročni prstani iz kombiniranega zlata (belega, rumenega in rdečega) so izredno atraktivni.


Izdelava unikatnih poročnih prstanov iz različnih materialov po vaši meri


Poročne prstane vam v Zlatarskem ateljeju v Mengšu izdelamo po vaših željah, cena pa je odvisna od izbranega materiala, velikosti poročnih prstanov in drugih dejavnikov. Poročne prstane vam izdelamo po meri iz belega, rumenega, kombiniranega zlata, srebra, plemenitega jekla, platine, z dragimi kamni, diamanti itd. Prepričani smo, da bomo za vas izdelali popoln poročni prstan.

POROČNI PRSTANI IZ PLATINE

ZAROČNI PRSTANI