Glušniki za nepoškodovan sluhglušniki čepki cena


Glušniki so del osebne zaščitne opreme, na katerega delavci vse prepogosto pozabijo. Cena glušnikov pri tem ni najpomembnejši faktor, saj je cena glušnikov razmeroma nizka, ker gre za enostaven proizvod. Toda dejstvo, da so glušniki enostaven produkt, še ne pomeni, da so glušniki za ušesa nepomembni. Nasprotno. Naš sluh je zelo občutljiv in zato ga moramo kvalitetno zavarovati z glušniki. Če že nimamo pri roki odličnih glušnikov Peltor, je nujno, da se zaščitimo vsaj z enostavnimi glušniki-čepki.


Glušniki so pri delu bolj pomembni, kot si mislimoglušniki za ušesa


Ljudje vse prepogosto mislimo, da se nam ne more nič zgoditi. Vsekakor je koristno in primerno, da smo ljudje optimistični, saj to pozitivno vpliva na naše življenje in delo. Toda optimizma nikakor ne kaže zamenjevati z lahkomiselnostjo. Kar se sluha tiče, človek ne more vedno s prostim ušesom ustrezno oceniti, kdaj je hrup takšen, da nam lahko povzroči težave ali okvare sluha. Zato je dobro, da se preventivno vedno zaščitimo z glušniki, čeprav nismo prepričani, ali je to nujno potrebno. Dobro je, da imamo v žepu vedno glušnike-čepke, pri roki pa kvalitetne glušnike za ušesa, kot so denimo glušniki Peltor.


Glušniki-čepki so pri nas vedno na voljo


V naši trgovini so vam glušniki-čepki vedno na voljo. Poleg glušnikov-čepkov pa so vam na voljo tudi bolj kvalitetni glušniki v obliki naušnikov. Ne glede na to, ali prodajamo enostavna ali kompleksna zaščitna sredstva ali delovna oblačila, kot so denimo brezrokavniki, se v naši trgovini vedno potrudimo, da svojim strankam ponudimo le artikle, ki so visoko kvalitetni.

Več o zaščitni čeladi za gozdarje:www.vsi.si/trgos/zascitna-celada-za-gozdarje

VEČ O ZAŠČITNI OPREMI

OPREMA ZA GOZDARJE