Delovne hlače - ugodna cena in velika izbira

V podjetju Tisk in darila Magra d.o.o.vam ponujamo veliko izbiro delovnih hlač. Odločite se lahko za nakup zimskih ali poletnih delovnih hlač. Delovne hlače so narejene iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki se ne trgajo, življenjska doba hlač pa je tako dolga.

Delovne hlače so kakovostne in trpežne njihova cena pa je ugodna

Delovne hlače, ki vam jih v podjetju Tisk in darila Magra d.o.o.ponujamo, do kakovostne in trpežne. Narejene so iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na obrabo, mast in drugo umazanijo. Delovne hlače so funkcionalno izdelane. Z ojačanim kolenskim delom je poskrbljeno za zaščito kolen. Tudi žepov imajo delovne hlače na pretek, kamor lahko pospravite telefon ali ključe, ki bodo tam varni. Cena delovnih hlač je ugodna.

Delovna oblačila

Ponujamo vam tudi zimske delovne hlače in delovne hlače z naramnicami po ugodni ceni

Odločite se lahko tudi za nakup zimskih delovnih hlač. Zimske delovne hlače so podložene in tople. Funkcionalnost zimskih hlač je visoka, saj so zimske hlače opremljene z žepi in z zaščito za kolena. Na izbiro vam ponujamo tudi delovne hlače Farmer z naramnicami. Cena hlač je ugodna, udobno delo v njim pa je zagotovljeno.

Nizka cena zimskih delovnih hlač v naši spletni trgovini

Oglejte si ponudbo ostalih delovnih oblačil na naši spletni strani in se prepričajte o široki ponudbi delovnih hlač. Cena zimskih delovnih hlač je ugodna, materiali iz katerih so zimske delovne hlače izdelane pa so izjemno kvalitetni.

Vas zanima cena delovnih hlač ? Pokličite nas po telefonu ali pa nam povpraševanje pošljite po e-pošti!

Delovne hlače

Vas zanima cena delovnih hlač? Za dodatna vprašanja smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-mail naslovu, kjer nas lahko povprašate o ceni delovnih hlač in o drugih vprašanjih, ki se vam pred nakupom še zastavljajo.

Obiščite nas v naši poslovalnici in si oglejte delovne hlače v živo ter se prepričajte, da je cena res tako nizka

Seveda pa bomo veseli tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o kakovosti zimskih delovnih hlač in o nizki cenidelovnih oblačil prepričate na lastne oči ter se s prijaznim trgovcem pogovorite o vašem nakupu.

DELOVNA OBUTEV

VEČ O ZAŠČITNIH DELOVNIH OBLAČILIH