Delovne hlače za vse potrebe

Delovne hlačeDelovne hlače na sodobnem tržišču se precej razlikujejo od tistih v preteklosti. Materiali so boljši in trpežnejši, da vas varujejo, a hkrati ponujajo veliko udobja, na voljo pa je tudi veliko različic: dolge delovne hlače, delovne hlače z naramnicami, delovne kratke hlače, delovne hlače na pas in druge. V Tisk in darila Magra d.o.o.vas oskrbimo z zaščitno obleko, s katero bo vaše delo lažje in varnejše. Ob delovnih hlačah ponujamo tudi delovne kombinezone, ščitnike za kolena in druge poceni delovne obleke priznanih in kvalitetnih blagovnih znamk. Preverite!

Delovne hlače različnih znamk

Vse zaščitne hlače, ki jih ponujamo, so udobne in vzdržljive s praktičnimi žepi za pospravljanje orodja, da vam je le-to takoj na voljo, ko ga potrebujete. Vsi modeli so mogoči v več barvah in velikostih, tako da boste gotovo našli kakšne, ki vam bodo ustrezale, v poletnih mesecih pa lahko izberete delovne kratke hlače. V ponudbi imamo nekaj kvalitetnih delovnih hlač priznanih blagovnih znamk različnih modelov:

  • zaščitne delovne hlače Sirius,
  • zaščitne delovne hlače Sirius Nikolas,
  • delovne hlače z naramnicami Sirius Tristan,
  • delovne hlače Orion Theodor,
  • delovne hlače z naramnicami Orion,
  • delovne hlače Farmer (zimske in letne) idr.

Delovne hlače z naramnicami v podjetjuTisk in darila Magra d.o.o.

Delovne hlače s pasomIzbirate lahko med več delovnimi hlačami z naramnicami: zaščitne delovne hlače Sirius in Sirius Tristan so narejene iz poliestra in bombaža, v kolenskem predelu pa imajo ojačitev. Na voljo so v več barvah ter več velikostih. Orion Krystof so narejene iz bombaža in poliestra, imajo ojačana kolena, mogoče pa je vstaviti še dodatne kolenske ojačitve in odsevnike za večjo varnost. Delovne hlače Lux Robin so cenejša različica. Narejene so iz 100-odstotnega bombaža (kar ponuja več udobja, a je nekoliko manj vzdržljiv material kot poliester), imajo pa dodaten elastičen pas in ojačitve v kolenskem delu.

DELOVNA OBUTEV

VEČ O DELOVNIH HLAČAH