Lesena okna - izdelava, prenova oziroma montaža in odvoz

Lesena okna in izdelava drugih vrst energetsko učinkovitega zunanjega stavbnega pohištva predstavljajo ključno dejavnost našega podjetja M Sora - podjetja z bogato tradicijo, ki s svojimi inovativnimi rešitvami spreminja navidezno nedosegljivo prihodnost v sedanjost. Zakaj prav les oziroma lesena okna po ugodni ceni? Izdelava zunanjega stavbnega pohištva, ki črpa navdih iz narave, nam predstavlja poseben izziv. Menimo, da nam narava ponuja čudovite darove, ki jih želimo oplemenititi z najsodobnejšimi tehnološkimi dognanji in postopki - rezultat naših prizadevanj so vrhunska les alu okna in lesena okna.


Kvalitetna lesena okna - izdelava možna tudi po meri


Stalno vlaganje v strokovno izobraževanje zaposlenih, ki ustvarjajo najkvalitetnejša lesena okna in drugo stavbno pohištvo, je eno naših ključnih načel. Ne zadovoljimo se s preteklimi uspehi, ki jih ni bilo malo, ampak je naša želja ustvarjati vedno boljša in boljša lesena okna. Izdelava lesenih oken je zato usmerjena v stalni napredek, svojo dejavnost pa želimo v prihodnosti nadgraditi tudi s svetovanjem in servisom za lesena okna. Prenova in doseganje novih mejnikov je tisto, kar nas žene dalje. Lesena okna na zalogi so zelo raznolika, kar zadeva dimenzije profila, vgradne oblike, načine odpiranja in toplotno izolacijo. Vendar pa vam v primeru, da vam naša lesena okna na zalogi ne ustrezajo povsem, ponujamo izdelavo lesenih oken po naročilu. Preverite pa tudi možnosti financiranja in subvencij za lesena okna.


Nova lesena okna - prenova ima pozitiven vpliv na mesečne stroške


Minimalne izgube toplotne energije so eden glavnih razlogov, zakaj izbrati lesena okna. Prenova lesenih oken oziroma menjava energetsko neučinkovitih oken se vam bo zagotovo že kmalu obrestovala. Pogosto vam ponujamo tudi lesena okna v akciji, kar še dodatno zmanjša vaš finančni vložek. Vsa naša lesena okna v akciji odlikuje izjemna energetska učinkovitost, podobno kot stavbno pohištvo iz redne ponudbe, med njimi pa lahko najdete tudi lesena troslojna okna. Prenova oziroma montaža oken je prav tako del naših storitev, poskrbimo pa tudi za odvoz vaših starih oken. Na vaše povpraševanje odgovorimo v najkrajšem možnem času in vam pošljemo povsem neobvezujoč predračun.

NUDIMO TUDI LESENA VHODNA VRATA

ALU LES OKNA M-SORA

Lesena okna v akcijilesena okna prenova