Drsna vrata so krasna rešitev za izhod iz dnevnega prostora na teraso

Izhod na teraso iz dnevnega prostora skozi drsna vrata, je želja mnogih ki prenavljajo ali gradijo svoj dom. Občutek da je dnevni prostor večji je, še posebej poleti, bolj izrazit, ko so ob prijetnih sončnih dnevih steklena drsna vrata odprta in družina večino časa preživi zunaj. Drsna vrata v ponudbi so sodobno in estetsko oblikovana, narejena iz kakovostnih materialov, njihova življenjska doba pa je zaradi strokovne izgradnje praktično neomejena. Eleganten videz drsnih vrat ali zasteklitev balkona polepša vsako stanovanje in hišo, steklena stena pa je poleg vseh svojih dobrih lastnosti lahko tudi dvižna. Njeno krilo je mogoče fiksirati v vsakem položaju, rokovanje z njo pa je enostavno in hitro. Nosilce za drsna vrata je mogoče namestiti tako, da segajo od tal do stropa, celotna steklena stena pa v prostor prepušča še več svetlobe. Izbira steklenih drsnih vrat po meri nudi neomejene možnosti, zato so primerna tudi za nestandardna stanovanja in zahtevnejše stranke. Če imate dom grajen v takšnem stilu, da bi želeli ogrodje steklene stene, oken ali vrat imeti leseno, je mogoče izbrati okvirje iz masive v želeni barvi. Ker se časi se spreminjajo, dobra podjetja pa se želijo prilagajati okolju in slediti novim tržnim razmeram, je izdelava vrat po meri danes nekaj vsakdanjega ter ne predstavlja nobenih težav. Če potrebujete steklena drsna vrata ali ste se morda odločili za zasteklitev balkona nas nemudoma kontaktirajte. Nič ni nemogoče.

Drsna vrata

Več o steklenih drsnih vratih

Zasteklitev balkona ali terase nudi odlično rešitev pred vetrom in dežjem

Zasteklitev balkona ali terase podaljša čas, ki ga lahko preživite na prostem, ob sončnih dneh pa boste tudi pozimi posedeli zunaj in uživali ob pogledu na zimsko pokrajino. Po vaših željah vam uredimo zimski vrt oz. zasteklimo balkon ali teraso, ki vam bo kar najbolje služila saj jo bomo prilagodili vašim potrebam, navadam ali morda celo delu doma ter hobijem. S steklenimi drsnimi vrati lahko prostor ločimo od notranjosti, lahko pa ga vključimo v bivalni del ter tako praktično povečamo stanovanje. Ena izmed dobrih lastnosti, ki jih imajo drsna vrata je ta, da se ne odpirajo v stanovanje, tako ponovno pridobite pri prostoru. Poleg drsnih vrat oz. steklenih sten moramo omeniti tudi zložljive panoramske stene, katere imajo možnost odpiranja vseh kril na eno stran, ali pa so na sredini krila razdeljena. Kril je lahko največ osem, zapirajo pa celo do 6 metrov veliko odprtino. Steklena drsna vrata so zagotovo najboljša rešitev če želite dati svojemu domu moderen pridih in vizualno dovršenost.

Steklena drsna vrata

Več o stekleni steni

Vhodna drsna vrata po meri za vsak dom – sestavite jih sami

Sestavite svoja vhodna vrata po meri. Izberite model, barvo, dimenzije, izvedbo, način zapiranja in odpiranja… Na voljo so vam vhodna, notranja, garažna, stranska vrata poleg drsnih vrat in oken, skratka opremite lahko celoten dom. Na voljo so vam lesena vrata po meri v barvi macesna, smreke in hrasta ali pa izberite barvo iz RAL barvne lestvice, ki bodo dala vašemu domu najlepši videz. Po želji lahko izberete model v ponudbi in ga konfigurirate popolnoma po svoje. Prav tako kot pri steklenih drsnih vratih, lahko izbirate dimenzije vhodnih ali notranjih vrat in se odločate o smeri odpiranja, debelini, kljukah, načinu zaklepanja (točkovno, električno), premislite ali potrebujete odkapno letev in podobno. Konfigurator vrat vam omogoča, da jih preizkusite kako so videti vgrajene v fasado določene barve, ali pa jih vstavite v fotografijo hiše ali stanovanja. Možnosti je veliko in najbolje je, da jih preizkusite čim več ter se prepričate kakšen bo videz vašega doma. Ne glede na to ali potrebujete zasteklitev balkona, vgradnjo drsnih vrat ali pa želite, da vam izdelamo okna ali vhodna vrata po meri, se obrnite na nas z vprašanji. Na voljo so vam strokovnjaki z ustreznim znanjem in veliko izkušnjami.

0
 Advanced issues found