Drsna okna za odprte razglede, od stopa do tal

Drsna okna predstavljajo odlično izbiro za prostore, v katerih želimo z zaradi majhne površine prihraniti prostor pri odpiralni površini. V podjetju M Sora izdelujemo najbolj kakovostna okna Slovenije. Na voljo je raznolika ponudba drsnih panoramskih sten, ponudbo pa dopolnjujejo pasivna in aIu-les okna. Zlasti slednja so tista okna Slovenije, katerih priljubljenost pri nas vse bolj narašča.


Pri dvižno-drsnih stenah PANORAMIC steklo v fiksnem delu poteka vse do tal. Z uporabo te stene zagotovimo dodatno svetlobo v prostorih, poleg tega pa imajo drsna okna tudi minimalističen estetski učinek. Dvižno-drsne stene VIZIJA in KLASIK odlikuje vrhunsko sodobno oblikovanje. Elegantno steklo pokriva celotno zunanjo površino, dvižno in drsno odpiranje pa omogoča fiksiranje krila v katerem koli položaju. Masivna izvedba in kakovostno ojačano okovje jamčita za enostavno rokovanje in dolgoletno brezhibno delovanje. Drsna okna so še posebej primerna za velike razpone oz. večje dimenzije.

Nagibna drsna okna in zložljive stene

Pri drsno-nagibni steni je stena lahko odprta, ne da bi segala v notranjost prostora. Nagibno drsna okna ponujajo širok prehod v zunanji prostor oz. več naravne svetlobe v ambientu. Maksimalna širina krila je 160 cm, višina pa se giblje med 198 in 238 cm. Nagibno drsna panoramska stena je primerna tudi za zasteklitev teras ali balkonov.


Pri zložljivi panoramski steni se lahko odločite, ali se bodo vsa krila odpirala na eno stran, ali pa delno na eno in delno na drugo stran. Širina odprtine je lahko do 6 m, število kril od 3 do 8, minimalna širina krila 50 cm, maksimalna pa 83 cm. Zložljivo panoramsko steno je mogoče enostavno upravljati s kljuko. Možna je tudi izvedba zložljive stene z nizkim pragom, a tesnjenje v tem primeru ni optimalno.

Kdaj je čas za nova okna?

Drsna okna SlovenijeNova okna so navadno prvi ukrep v procesu energijske sanacije objekta. Starejša kot so naša okna, bolj potrebna je njihova zamenjava. Nova okna so zrakotesna, odlično zadržujejo hrup, predvsem pa nova okna na najhitrejši možen način izboljšajo energetsko stanje v stanovanju. Za sanacijo je mogoče pridobiti tudi subvencijo za okna eko sklada Slovenije.

Potrebujete nova okna? Izberite najboljša okna Slovenije in spustite svetlobo v prostor. Drsna okna M Sora so kakovostna okna, ki bodo v vaš dom vnesla svežino, videz prostora pa bo zaradi dodatne svetlobe toplejši in večji. Če iščete trajno rešitev, ki združuje tradicionalnost z modernostjo, potem so alu-les okna prava izbira za vas.

Ne iščite več pravega okna širom Slovenije - M Sora je pravi naslov za vas. Vabljeni k ogledu naše spletne strani!


M Sora d.d. | Najboljša okna v Sloveniji - povezave do naše spletne strani: