Les alu okna zelo ugodno: kakovostna lesena okna z alu oblogo

Les alu okna predstavljajo eno najbolj priljubljenih rešitev, kar zadeva stavbno pohištvo. To nikakor ni naključje, saj les alu oknazdružujejo edinstveno kombinacijo lastnosti, ki vas bo navdušila.


Zakaj so les alu okna ena najboljših možnosti?


Mnogi se znajde pred dilemo, saj niso prepričani, ali izbrati lesena ali les alu okna. Nedvomno ima tudi les sam po sebi ogromno prednosti, zato lesena okna - še posebej pa lesena troslojna okna - nikakor niso slaba izbira. Kljub temu pa so lesena okna z alu oblogo mnogokrat boljša rešitev. Njihova posebnost je, da prepletajo najboljše lastnosti obeh materialov in tako poskrbijo za presežek. Kaj natančno vam torej lahko ponudi alu les okno? Prednosti, ki jih velja še posebej izpostaviti, so izjemna toplotna učinkovitost, estetska privlačnost in dostopna cena, s katero se lahko pohvalijo najboljša alu les okna. Prednosti poleg tega vključujejo še nadpovprečno življenjsko dobo in zelo enostavno vzdrževanje. Lesena okna z alu oblogo so namreč narejena tako, da so profili na zunanji strani okna iz aluminija, ki se izvrstno obnese tudi v manj ugodnih vremenskih pogojih.

Lesena okna z alu oblogo Lesena ali les alu okna


Ugodna lesena okna z alu oblogo - različne dimenzije profilov


Pri odločanju, ali lesena ali les alu okna, se pogosto pojavi tudi vprašanje subvencije. Ste bili do sedaj prepričani, da je mogoče nepovratna sredstva pridobiti le v primeru, če se odločite za lesena okna? Izdelava les alu okna vam prav tako prinaša možnost subvencije Eko sklada, saj gre za okolju prijazno izbiro, kar je še eden od mnogih razlogov, zakaj se odločiti prav za lesena okna z alu oblogo. Tako ostaja odprto le še vprašanje, kje kupiti alu lesena okna. Cena in kvaliteta proizvodov sta glavna razlog, zakaj izbrati podjetje M Sora. Pohvalimo se lahko z dolgoletnimi izkušnjami z izdelavo zunanjega stavbnega pohištva, eden naših najbolj priljubljenih proizvodov pa so prav lesena alu okna. Dimenzije lesenih alu oken oziroma profilov so različne, izdelamo pa tudi okna po naročilu, celo lesena drsna okna.

KAKŠNE SO MOŽNOSTI MONTAŽE LES ALU OKEN?

PASIVNA OKNA