Okna in vrata za varčen, topel in ekološko nevtralen dom

Vse bolj pomembno je, da za svoje bivališče ali poslovni objekt izberete okna in vrata, ki združujejo funkcionalnost, estetskost in najnovejše energetske standarde. V našem podjetju je zadovoljstvo kupcev in izpolnjevanje najvišjih kakovostnih zahtev naša glavna skrb, ki se nam obrestuje še skozi 7 desetletij. Letos namreč obeležujemo ta visoki in redek jubilej, ko praznujemo 70 let tradicije in inovativnosti v naši ponudbi oken in vrat. Ves ta čas namreč sledimo tradicionalnim vrednotam, delavnosti in poštenosti ter skrbi za skupno dobro. Vedno pomislimo na kupca in njegove želje ter skušamo najti dinamično in inovativno rešitev. S tem pristopom smo uspeli obdržati zaupanje tisočih zadovoljnih strank. Vabimo tudi vas, da se nam pridružite in odkrijete ponudbo na naši spletni strani.

Vhodna vrata za stanovanje iz aluminija ali lesa? Lahko si jih konfigurirate kar sami!

Na spletni strani najdete tudi konfigurator, s katerim si lahko sami oblikujeta vaša vhodna vrata za stanovanje. Sestavite si model, ki ustreza vašim željam glede izvedbe, dimenzije, barve, kljuke in dodatkov. Sliko, ki ste jo oblikovali, lahko vstavite v sliko vaše hiše in nam jo pošljete - mi pa vam predstavimo ponudbo, s katero se bo vaša vizija realizirala. Tako sodelujemo s svojimi kupci že desetletja, saj je za nas zaupanje in zadovoljstvo strank na prvem mestu.

Okna in vrata za stanovanjeNova alu-les okna dimenzije

Pri izbiri vhodnih vrat za stanovanje se lahko odločate med modeli iz lesa ali vhodnimi vrati za stanovanje, ki so narejena deloma iz lesa in deloma iz aluminija. Narejena so iz treh različnih vrst lesa v številnih barvnih odtenkih, z vzorcem ali brez. Dodate lahko tudi steklene vložke, na koncu pa izberete še kljuko, ki se vašim oknom in vratom najbolj poda. Tudi tukaj se ponašamo s široko ponudbo in naborom najbolj kakovostnih materialov. Preglejte našo široko paleto možnosti in materialov, ne boste razočarani. Naše izkušnje in dolgoletno delo na terenu ter opremljanje nekaterih najbolj prestižnih objektov pa so garancija naše kakovosti in inovativnosti, ne glede na projekt ali objekt.

Zaupajte toplini lesa in izberite nova lesena okna ali alu-les okna različnih dimenzij

Les je lep, varčen in eden najbolj ekoloških materialov v gradnji, zato ga ponosno uporabljamo v naši ponudbi tako notranjih drsnih vrat kot novih lesenih okenin alu-les oken. Razumemo namreč, da so kvaliteta materialov, trajnost in ekološka nevtralnost različne plati iste medalje, ki je zahteva vse več strank po čim manj obremenjevanja narave in večjem sožitju z njo ter želji po energetski učinkovitosti in primernosti cene. Vse to združujemo z našo inovativnostjo in spoštovanjem večstoletne tradicije obdelave lesa v naših krajih.

Naša okna narejena po vseh evropskih standardih in zagotavljajo najboljšo možno zaščito pred hrupom in temperaturnimi nihanji ter omogočajo naravno zračenje in dihanje vašega objekta. Njihove prednosti so trajnost spojev ter nemoteno prezračevanje pri različnih notranjih in zunanjih temperaturah ter stopnji vlažnosti, izjemna obstojnost barv in možnost ponovne uporabe uporabljenih materialov. Enako velja za vhodna in notranja, tudi drsna vrata, ki jih poleg toplotne in zvočne izolacije odlikuje tudi domačnost in toplina lesa. Z izbiro naših oken in vrat se odločite tudi za naravi prijazno bivanje, saj so ekološko izjemno nizko obremenjujoči in zagotavljajo obstojnost in dolgoživost. Tako z odločitvijo za naše izdelke poskrbite zase, za svoje bližnje, pa tudi za okolje, saj se po naši tradiciji zavzemamo za njegovo spoštovanje in negovanje. Preglejte torej našo raznoliko ponudbo na spletni strani ali se nam oglasite osebno, po telefonu ali elektronski pošti, oziroma nas obiščite na sedežu ali kakšnem od naših prodajnih mest.