Steklena drsna vrata po meri

Steklena drsna vrata po meri, ki jih boste našli v ponudbi podjetja M Sora, pričajo o tem, da se želimo posvetiti željam in potrebam vsake posamezne stranke, saj je lahko le tako končni rezultat optimalen - pisan na vašo kožo oziroma na »kožo« vašega doma. Izdelujemo in montiramo tako notranja steklena drsna vrata po meri. Navadno so izdelana iz kaljenega stekla, debelega od 6 do 8 milimetrov, možne pa so tudi različne poslikave. Predstavljamo vam tudi našo ponudbo steklenih drsnih sten in glavnih prednosti, ki jih ponujajo.

Steklena drsna vrata po meriPrednosti steklenih drsnih vrat

Ena glavnih prednosti steklenih drsnih vrat je povečana količina svetlobe v vašem stanovanju. Znano je, da ima naravna svetloba pomembno vlogo pri izboljševanju počutja, ključna pa je tudi za tvorbo vitamina D. Prostor bo tako precej bolj zračen in prijetnejši za bivanje prav s pomočjo vse bolj priljubljenih steklenih drsnih vrat. Cena je odvisna predvsem od dimenzij steklenih drsnih vrat in od kvalitete uporabljenega stekla. Pomembna prednost steklenih drsnih vrat v primerjavi s klasičnimi vrati je tudi precejšen prihranek prostora, zato so zelo primerna rešitev za manjša stanovanja, v katerih je dragocen vsak kvadratni meter funkcionalne površin.

Steklena drsna vrata - dimenzije

Zelo pomembno je, da so dimenzije steklenih drsnih vrat povsem ustrezne, zato sta pri nakupu potrebni velika previdnost in natančnost. Že minimalna odstopanja pri dimenzijah steklenih drsnih vrat ne bodo le močno otežila montaže, ampak lahko pričakujete, da vrata kasneje ne bodo tesnila tako, kot bi morala, kar pomeni dodatne stroške za ogrevanje. Pri podjetju M Sora si zato prizadevamo, da vam s strokovnimi nasveti pomagamo, da izberete resnično optimalna steklena drsna vrata. Dimenzije skrbno preverimo opravimo tudi meritve na domu.


Steklena drsna vrata po meri

M SORA svojim kupcem nudi izdelavo steklenih drsnih vrat po meri. Cena steklenih drsnih vrat po meri. Obenem pa vam steklena drsna vrata po meri nudijo več svobode pri izbiri barv, vrste materialov in okrasja.


Steklene drsne stene

Želite pregraditi določen prostor v vašem stanovanju, vendar ni dovolj prostora za klasična vrata? V tem primeru so steklene drsne stene izjemno praktična rešitev. Steklena drsna stena bo poleg povečane funkcionalnosti v vaš dom vnesla tudi pridih modernosti. Izdelujemo tudi zunanje steklene drsne stene - panoramske stene, ki poskrbijo za še več svetlobe v vašem stanovanju.


M Sora d.d.| Steklena drsna vrata po meri - nič več uhajanja toplote