Notranja drsna vrata za prihranek pri prostoru


Notranja drsna vrata so zelo praktična zadeva, kadar ste soočeni z majhnimi prostori oziroma s prostorsko stisko. Če imate vgrajena notranja drsna vrata, potem odpade neprijetno odpiranje krilnih vrat. Če so vrata krilna, potem so vedno v nevarnosti, da jih zaloputne prepih ali da ob odpiranju trčimo v pohištvo, če to stoji v bližini vrat. V primeru notranjih drsnih vrat pa se nič od tega seveda ne bo zgodilo. Prav posebna so tudi drsna vrata, ki so steklena. Pri nas so vam na voljo poceni notranja drsna vrata. Izdelujemo tudi notranja drsna vrata po meri in pri nas so tudi to ugodna notranja drsna vrata. Namesto drsnih vrat si lahko omislite dvižno drsno steno Panoramic.

Steklena drsna vrata

PREVERITE NAŠO OSTALO PONUDBO

Notranja drsna vrata so prilagojena vašemu prostoru


Da bi v celoti zadovoljili želje naših cenjenih strank, se trudimo, da so del naše ponudbe le najboljša notranja drsna vrata. Hkrati skrbimo, da so naše cene konkurenčna, zato lahko rečemo, da so naša notranja drsna vrata poceni. Pri nakupu je v prvi vrsti kajpak pomembna kvaliteta drsnih vrat, ki so steklena, v drugi vrsti pa je pomembna tudi cena, saj je v današnjem času, ko je na pohodu velika draginja, pomembno, da tu in tam opravimo tudi kakšen dober nakup. Nakup naših drsnih vrat, ki so steklena, je dober nakup, saj pri nas za svoj denar dobite največ. Prav zato so naša notranja drsna vrata ugodna, saj kvaliteta in dobra cena pri njih hodita z roko v roki. Z veseljem vam izdelamo tudi notranja drsna vrata po meri.

Steklena drsna vrata M-Sora


Drsna vrata, ki so steklena, so trendovska in moderna


Drsna vrata, ki so steklena, so moderna in zelo priljubljena zaradi različnih dejavnikov. Odpiranje tovrstnih vrat je enostavno in mogoče tudi na mestih, kjer je znotraj malo prostora (to je še posebej pomembno pri notranjih drsnih vratih), poleg tega pa vam ta tip vrat omogoča veliko svetlobe.

STEKLENA DRSNA VRATA PO MERI