Aluminij-les okna združujejo najboljše značilnosti lesa in aluminija

Aluminij-les okna po meriAluminij-les okna so kakovostna okna iz lesa, ki imajo z zunanje strani še aluminijasto masko. Alu-les okna predstavljajo najboljši primer stavbnega pohištva iz naravnih in trajnih materialov. V enem samem izdelku so združene vse pozitivne značilnosti dveh popolnoma različnih materialov - lesa in aluminija. Les kot obnovljiv naravni material daje naraven občutek bivanja ter poskrbi za ugodno bivalno klimo v vašem domu. Obloga iz obstojnega aluminija na zunanji strani pa ščiti les pred zunanjimi vremenskimi vplivi, kot so dež, sonce in mehanske poškodbe, ter tako podaljša življenjsko dobo aluminij-les okna. Premišljena konstrukcija zunanje aluminijaste maske omogoča optimalno zračenje, ki preprečuje pojav kondenzacije med aluminijem in lesom. Vse naštete karakteristike alu-les okna kljub nekoliko višji ceni prav gotovo prevesijo tehtnico v korist odločitve za nakup tega izdelka.

Les, zaščiten z aluminijem, je trajna rešitev, ki združuje tradicionalnost z modernostjo. Kombinacija lesa in aluminija vam zagotavlja neomejene možne kombiniranja oken z notranjimi in vhodnimi vrati, tako z vidika materiala kot raznih barv in oblik.

Najboljša aluminij-les okna po meri vaših želja

Časi, ko smo na tržišču lahko kupili le pravokotna okna standardiziranih dimenzij, so že zdavnaj mimo. Sodobna konstrukcija in tehnologija ter sodobni materiali in okovja omogočajo neomejene oblikovne možnosti. Vaša aluminij-les okna po meri lahko z različnimi dodatki posnemajo navdih pretekle arhitekture in tradicije ali pa pogumno nakazujejo trende prihodnosti.


Okna so ključnega pomena za udobje v zaprtih prostorih in prijetno bivanje v hišah. So tisti del stavbe, ki združuje kakovost zunanjih in notranjih prostorov. Hkrati ščitijo pred negativnimi vplivi iz okolja in notranje prostore osvetljujejo ter jih povezujejo z zunanjimi. Zato bodite pri izbiri oken previdni in izberite kakovostna okna.

Alu-les okna so po prodaji v vzponu tako v Sloveniji kot tudi v vsej Evropi. Prav v tem segmentu ima M Sora najširšo paleto izdelkov med vsemi slovenskimi proizvajalci stavbnega pohištva. Alu-les okna po meri M Sora so primerna tako za novogradnje kot tudi v primeru prenove vaše hiše, stanovanja ali večstanovanjskega objekta. Da bodo alu-les okna izdelana po meri vaših želja ter bodo izpolnila vse vaše potrebe in zahteve, imamo pripravljen širok izbor oken, med katerimi boste zagotovo našli prava in najboljša aluminij-les okna zase.
Zato nikar ne odlašajte in se še danes odločite za izdelavo aluminij-les okna po meri. Obiščite nas tudi na spletu.


M Sora d.d. | Kakovostna montaža oken po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani: