Pošlji povpraševanje

Nakup vhodnih vrat je investicija v našo nepremičnino

Pred izbiro novih vhodnih vrat je potrebno premisliti kar nekaj reči, vrata so namreč tista, ki obiskovalca pričakajo prva in naredijo prvi vtis o nas in našem domu. Lesena vhodna vrata oz. aluminijasta lahko brez velikih vlaganj znatno zvišajo vrednost vašega doma, saj so visoko kvalitetna, predstavljajo pa razmeroma majhno naložbo, ki lahko močno vpliva na zaznavanje vrednosti nepremičnine. Svojo izbiro lahko prilagajamo videzu objekta, za katerega so namenjena. Na voljo so tradicionalni ali moderni modeli, materiala med katerima lahko izbiramo pa sta les in aluminij, les navadno za tradicionalne, aluminij pa za sodobne modele. Seveda pa je po naročilu mogoče izdelati tudi nadvse moderna lesena vhodna vrata. Je pa aluminij vsekakor material, ki predstavlja neupogljivo trdnost in čvrstost. Pogosto se ga tudi kombinira s steklom, ki igra vlogo obsvetlobnega elementa, ali okna na vratnem krilu. Obsvetlobni elementi so primerni za vhode, kjer je na voljo dovolj prostora, oziroma tiste, ki jih želimo optično povečati. Namestimo jih lahko na obeh straneh vhoda ali/in nad vrati. O dimenziji vrat se lahko posvetujete z našimi strokovnjaki, omogočamo namreč izdelavo po meri. Steklo, ki ga v ta namen uporabljamo pa je dobavljivo v več barvah, tako si lahko zagotovite svoja vhodna vrata po vaših željah.

Alu vhodna vrata

Kvalitetna vhodna vrata primerna za vsakogar

Zgodovina podjetja M-Sora sega v leto 1965 z začetkom trgovske dejavnosti. Z leti se je preoblikovalo v moderno podjetje, ki s ponosom razvija nove kakovostne izdelke s pomočjo sodobne tehnološke opreme.

Alu vhodna vrata M-Sora so unikati, mojstrska ročna dela dovršenih oblik in brezhibno izdelanih detajlov, saj so izdelana ročno in iz najkvalitetnejših materialov. Vsak njihov detajl ima svoje mesto in svoj pomen. Na voljo je širok izbor modelov, s številnimi lastnostmi, ki so jim že prinesla priznanja in nagrade. Zaradi njihovega zanesljivega tesnjenja in večslojne zasteklitve se ponašajo z izjemno toplotno in zvočno izolativnostjo. Zaradi uporabe najkvalitetnejših materialov, so njihova vratna krila tudi izjemno čvrsta in toga, kar močno prispeva k varnosti našega doma, vrata pa so kot takšna primerna ne le za bivalne, temveč tudi poslovne prostore. Ko boste spoznali eleganco tovrstnih vrat, boste na vhodna pvc vrata v trenutku pozabili.

Alu ali lesena vhodna vrata podjetja M-Sora lahko popolnoma prilagodimo svojemu okusu. Izberemo lahko poljubno dimenzijo in slog, na voljo pa so tudi številne barve in obdelave površine, ročaji, potezala, tolkala, ključavnice ter neštete kombinacije naštetih elementov, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne. Bi raje želeli alu-les vhodna vrata? Ni problema. Vrata M-Sora je mogoče unikatno oblikovati ter izdelati v tudi izjemnih dimenzijah, med zares bogato izbiro pa so voljo tudi dvokrilna aluminijasta vhodna vrata.

Lesena in alu vhodna vrata kakovostne izdelave

Lesena vhodna vrata

Vrata, izdelana v podjetju M-Sora, so na voljo v različnih materialih. Lesena vhodna vrata so narejena iz kakovostnega lesa, ki je primeren za vse vrste objektov. Izbirate lahko med več vrstami lesa, kot so macesen, hrast in smreka. Da bodo vaša nova lesena vhodna vrata zares po vaših željah, smo pripravili različne modele, ki se razlikujejo po svojih lastnostih. Modeli Classic, Modern in Vetro so tako krasna priložnost za vse, ki se zanimajo za nakup novih vrat. Naša lesena vhodna vrata so vrhunske izdelave, kar dokazuje tudi veliko število zadovoljnih strank. Dobra toplotna izolativnost in visoka trdnost alu vhodnih vrat zagotavlja, da se boste počutili sproščeno in varno. Vaš dom bodo namreč varovala vrata, ki so narejena iz materialov, ki jim lahko zaupate. Alu vhodna vrata so vse pogostejša izbira, saj z modernim izgledom dodatno popestrite zunanjost vašega objekta, stanovanja ali hiše. Poleg čudovitega sodobnega dizajna, prinašajo tudi veliko drugih lastnosti, zaradi katerih boste vaša nova alu vhodna vrata preprosto vzljubili.

Konfigurator vhodnih vrat prinaša številne prednosti

Na spletni strani M-Sora lahko zasledite tudi konfigurator vhodnih vrat, s katerim lahko pošljete vašo ponudbo za povpraševanje. Tako lahko izbirate vaša nova lesena vhodna vrata ali alu vhodna vrata kar iz vašega naslonjača! Pobližje spoznajte vse lastnosti, ki so pri pomembne pri oblikovanju vhodnih vrat. Izbirate lahko med številnimi možnostmi, tako med modelom vrat, kot dimenzijo ali načinom zapiranja. Veliko ljudi pa se pri izbiri težko odloči tudi za vrsto materiala oz. barvo. Da bo odločitev lažja, si lahko nastavite tudi barvo fasade vašega objekta ali pa jih postavite kar v sliko vašega stanovanja ali hiše. Tako boste lažje izbrali takšna, ki se bodo popolnoma prilegala vašemu domu. V konfiguratorju so na voljo modeli lesenih vhodnih vrat in alu vhodnih vrat. Zasnova temelji tudi na oblikovanju obsvetlobe in nadsvetlobe, ki vašim vratom in prostoru za vrati prinaša dodatno estetsko dovršenost. Obiščite spletni konfigurator vhodnih vrat in se prepričajte med široko izbiro različnih dizajnov in si izberite svoja najljubša.

Podjetje M-Sora z izdelavo kvalitetnih vhodnih vrat po meri

Vse, ki bi si želeli spoznati še več prednosti vhodnih vrat M-Sora, vabimo na ogled v naše salone (delovni čas je naveden na spletni strani), kjer bo prijazna ekipa svetovalcev z veseljem odgovorila na pogosta vprašanja. Na spletni strani pa se nahaja naš konfigurator vhodnih vrat. Obiščete torej našo spletno stran, kjer lahko najdete veliko uporabnih informacij glede izdelave vhodnih vrat in njihovih lastnosti.