Notranja steklena vrata po meriNotranja vrata s steklom bodo popestrila vaš dom

Želite zapreti prostor in ohraniti čim več svetlobe? Potem so notranja vrata s steklom ali popolnoma steklena vrata prava izbira za vas. V manjših prostorih ali prostorih, v katerih ne želite, da vam odpiranje vrat zavzame preveč površine, pa idealno rešitev predstavljajo drsna notranja steklena vrata.

Vrata, tako vhodna vrata po meri kot notranja vrata s steklom, so tisti element vašega doma, ki zaokroži opremljenost doma v celoto. V podjetju M Sora vam bomo pomagali izbrati takšna notranja vrata s steklom, ki bodo tako stilski kot praktični dodatek vašemu domu. Zavedamo se, da ponavadi ravno majhne podrobnosti bivalni prostor spremenijo v dom, saj odsevajo vaš slog in način življenja. Ko boste izbirali notranja vrata s steklom, zato kombinirajte različne barve in oblike, različne kljuke in ročaje. Domišljiji se prepustite, tudi ko razmišljate o vhodnih vratih. Oblikujte vam lasten bivalni prostor.

Naša ponudba vrat vključuje široko paleto možnosti. Med notranjimi vam nudimo modele Harmonija, Moderna masiva, Moderna enostavna, Rustikalna in notranja steklena vrata. Še zlasti slednja so vse bolj priljubljena, tudi kot drsna notranja vrata. M Sora - notranja vrata s steklom za vsak okus.
Če menite, da notranja lesena vrata s steklom ne sodijo v sodobno opremljen dom, se prav gotovo motite. Lesena vrata bodo poudarila vse prednosti in lepoto lesa, steklo pa jim bo dodalo kanček modernega dizajna. Lahko pa jih kombinirate tudi s lesenimi okni.

NUDIMO TUDI LESENA OKNA

Vhodna vrata po meri vašega doma

Vhodna vrata so eden najpomembnejših zunanjih elementov vašega doma, hkrati pa so tudi prvi stik obiskovalcev z vašim domom, zato ni vseeno, kakšna izberete. V podjetju M Sora vhodna vrata izdelujemo po meri, saj boste le tako dobili takšna vhodna vrata, kot si jih želite. Prepričani smo, da bodo naša vhodna vrata po meri zadostila vsem okusom. Možnosti je zares veliko, saj so vam na voljo različne barve in oblike vrat, izbirate pa lahko tudi debelino kril.

Če niste povsem prepričani, ali bi bila notranja steklena vrata primerna za vaš dom, ali če vas zanimajo dodatne informacije o naši ponudbi, smo vam za pojasnila na voljo na telefonski številki 04 50 50 200. Lahko nam pošljete tudi elektronsko sporočilo (okna@m-sora.si) ali izpolnite kontaktni obrazec, ki ga najdete na naši spletni strani. Naši mojstri vam pomagajo pri vseh fazah izbire - svetujejo, izmerijo, izdelajo, dostavijo in montirajo kakovostna in estetsko dovršena notranja vrata s steklom ali pa vhodna vrata po meri.
Vabljeni.

Vhodna vrata po meri za stanovanje