Steklena balkonska drsna vrata in zasteklitev balkona z drsnimi okni - visoka funkcionalnost in moderen dizajn


Steklena balkonska drsna vrataSteklena balkonska drsna vrata vam omogočajo enostavno prehajanje brez izgube prostora, kar je še posebej uporabno v poletnih mesecih, ko se balkoni pogosto spremenijo v središče naših domov, kamor pogosto pobegnemo pred hudo vročino in si privoščimo prijetno poležavanje v senci s knjigo v eni roki in s kozarcem osvežilne pijače v drugi. Na balkonu lahko priredite celo manjše družinsko kosilo ali pa organizirate prijetno večerno druženje s prijatelji. Vse to pa bo še enostavnejše po montaži steklenih balkonskih drsnih vrat, ki zaradi hitrega zapiranja in dobrega tesnjenja preprečujejo tudi nezaželeno spremembo temperature v prostoru. Vse to pa bo mogoče le z izbiro karseda kakovostnega okovja za steklena drsna vrata.


Okovje za steklena drsna vrata

Steklena balkonska drsna vrata so namenjena pogostejšemu odpiranju kot klasična vrata. Prav zato je še toliko bolj pomembna premišljena izbira okovja za steklena drsna vrata. Kakovostno okovje za steklena drsna vrata, izdelano z natančnostjo in iz trpežnih materialov, bo namreč poskrbelo, da bodo vaša vrata še dolgo funkcionirala tako, kot morajo - brez škripanja, zatikanja in drugih težav. Dandanes so vam na voljo številni moderni dizajni, odločite pa se lahko tudi za skrito okovje za steklena drsna vrata.

Zasteklitev balkona z drsnimi okni

Zasteklitev balkona z drsnimi okni je mogoče kombinirati s klasičnimi ali s steklenimi balkonskimi drsnimi vrati. Odločite se lahko za enokrilna ali dvokrilna okna, odvisno od vaših preferenc in površine za vgradnjo oken. Sistem zasteklitve balkona z drsnimi okni omogoča enostavno prezračevanje prostora, obenem pa zagotavlja dovolj naravne svetlobe v vašem stanovanju, kar pa je mogoče regulirati z namestitvijo rolojev, žaluzij, rolet ipd. Priporočljiva je tudi namestitev komarnikov, ki preprečujejo vstop žuželk oziroma mrčesa. S komarniki lahko opremite tudi steklena balkonska drsna vrata.


Manjši stroški ogrevanja in hlajenja stanovanja

Tako steklena balkonska drsna vrata kot sistem zasteklitve balkona z drsnimi okni pa imata še dodatno prednost. Vaši stroški za ogrevanje in hlajenje stanovanja se bodo namreč občutno znižali prav s pomočjo kakovostne zasteklitve balkona. Izolacija je sicer močno odvisna tudi od kakovosti uporabljenih materialov, zato bodite pozorni pri izbiri. Pri podjetju M Sora vam zagotavljamo, da boste v naši ponudbi našli le najboljša drsna okna in vrata, ki dokazano poskrbijo za dobro toplotno izolacijo. Zasteklitev balkona z drsnimi okni in vrati obenem omogoča enostavno in hitro odpiranje ter zapiranje, s tem pa boljši energetski izkoristek.


M Sora d.d.| Steklena balkonska drsna vrata ponujajo številne prednosti