Vrata - notranja poudarijo prostor in ga naredijo prijetnejšega na pogled


Podjetje M Sora, s polnim nazivom M Sora, trgovina in proizvodnja d.d. iz Žirov je izjemno kvalitetno podjetje, ki se ukvarja z izdelovanjem kakovostnih izdelkov od oken, panoramskih sten do zunanjih in notranjih vrat. Deluje od leta 1948, ko je bila ustanovljena Kmetijska zadruga z o.j. Žiri za namen odkupa kmetijskih in gozdnih izdelkov, ki se je postopoma širila in preoblikovala v podjetje, ki ga poznamo danes. Naše poslanstvo je poleg prodaje kvalitetnih izdelkov kot so notranja vrata ter skrb za dolgoročno varnost zaposlenih. Pogoj za varnost je uspešnost poslovanja, in le-to bomo zagotovili s stalnim vlaganjem v strokovno izobraževanje vseh zaposlenih, razvoj novih izdelkov kot so lesena notranja vrata in sodobno tehnološko opremo. V kolikor za svoje stanovanje ali hišo potrebujete notranja vrata nas kontaktirajte, saj imamo v ponudbi kvalitetna masivna lesena notranja vrata s skritimi podboji, na voljo so različne barve in različne dimenzije in prepričani smo, da bodo notranja vrata popestrila vaš prostor.

KAKO IZBRATI VHODNA VRATA?


Vrata - inovativna notranja vrata za popolno udobje

Vrata, tako notranja kot zunanja, so pomemben del vsakega stanovanja ali hiše, saj z njimi dobimo občutek zasebnosti, poudarijo prostor, obenem pa si lahko sami izberete katero barvo ali dimenzijo notranjih vrat želite. V podjetju M Sora vam nudimo kvalitetna vhodna vrata, ki so pomembna, saj poudarijo zunanjost hiše, garažna vrata za vaše jeklene konjičke in pa lesena notranja vrata, ki so izjemno pomembna z vidika notranje ureditve in izgleda. Zavedamo se, da so majhne podrobnosti izjemno pomembne in čeprav vam notranja vrata na prvi pogled delujejo zgolj kot vstop v prostor, smo prepričani, da bodo naša notranja vrata poudarila vaše stanovanje, odsevala vaš stil in način življenja, obenem pa je občutek pri odpiranju in zapiranju kvalitetnih notranjih vrat kot so naša izjemno pomemben, saj je tih in ne moti ter tako dobro vpliva na počutje. Nudimo vam kvalitetna in inovativna lesena notranja vrata različnih dimenzij.

Notranja vrata dimenzijeNotranja masivna vrata


Lesena notranja vrata - različne dimenzije, barve ter 10 let garancije

Lesena notranja vrata, ki jih lahko najdete na naši spletni strani ali pa si jih ogledate v našem salonu so kvalitetna notranja vrata narejena iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo lesenih notranjih vrat. Z nakupom naših lesenih notranjih vrat boste dobili inovativna notranja vrata s skritimi podboji, masivno krilo je lahko narejeno po vzorcu katerihkoli vrat, nudimo pa vam izbiro dimenzije notranjih vrat in barve, saj so vsa vrata v ponudbi pripravljena za poljubno slikopleskarsko obdelavo. Tako boste dobili lesena notranja vrata, ki bodo ustrezala vašemu stilu stanovanja ali hiše in ki ste si jih vedno želeli. Prepričani smo, da bodo lesena notranja vrata dodala zadnji mozaik v notranji ureditvi prostora in boste brezskrbno uživali v vašem sanjskem domu. Za vsa lesena notranja vrata v ponudbi nudimo 10 let garancije, a verjamemo, da je zaradi kvalitete notranjih vrat ne boste potrebovali.


Notranja vrata v M Sori - idealno razmerje med kvaliteto in ceno

V našem podjetju se zavedamo, da je zadovoljstvo strank najbolj pomembno, zato se trudimo, da vam ponudimo kvalitetne izdelke po dostopni ceni. Vsa okna, panoramske strehe in vhodna, garažna ter notranja vrata v M Sori so izdelki, ki so v idealnem razmerju med kvaliteto in ceno. Z nakupom naših notranjih vrat boste tako dobili kvalitetna vrata, za katere ne boste odšteli goro denarja. V kolikor imate glede notranjih vrat s skritim podbojem kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali, vam svetovali in odgovorili na vaša vprašanja. V M Sori vam pomagamo do popolnosti. Obiščite nas in si zagotovite svoja masivna notranja vrata različnih dimenzij po ugodni ceni. Mi smo pravi naslov za notranja vrata.

V PONUDBI TUDI NOTRANJA STEKLENA VRATA