Vgradnja novih oken vam bo prihranila izgube energije


Vgradnja novih lesenih okenVgradnja novih oken je postopek, ki ga je potrebno nujno opraviti, ko so stara okna dotrajana. Vgradnja novih oken sicer je strošek, vendar na dolgi rok s prenovo lesenih oken celo prihranite. Izguba energije pri dotrajanih oknih je skozi špranje in slabo tesnjenje namreč še posebej velika pozimi. To je kajpak povezano z večjim stroškom kurjave, saj je potrebno takšne prostore dosti bolj ogrevati, kot bi bilo potrebno, če bi bila lesena okna v dobrem stanju. Če se odločite za vgradnjo novih oken, vam priporočamo, da izberete lesena okna z alu oblogo, saj so ta po človeku prijazna, ker so izdelana iz lesa, ki je naravni material, na zunanji strani pa so zaščitena z aluminijem, kar pomeni, da bodo zdržala zelo dolgo. Absolutno vam priporočamo vgradnjo lesenih oken. Les je naraven material in prijeten na otip, tako da je kljub popularizaciji umetnih in kovinskih materialov v zadnjem času še vedno na prvem mestu po uporabi za okna. Priskrbimo vam profesionalno montažo lesenih oken. Pri nas dobite vse možne oblike oken: v zadnjem času so še posebej priljubljena drsna okna.


Vgradnja novih oken lahko poteka na več načinov

V M SORI vam nudimo tudi vgradnjo novih oken,. Pri prenovi oken se Pred vgradnjo novega lesenega okna odstranijo stara okna v celoti ali delno.. Montaža lesenih oken se lahko izvede tudi s tako imenovano suho prenovo. V tem primeru stara okenska krila odstranimo in stare okenske okvirje nadomestimo z novimi. V tem primeru zidov in okenskih špalet praviloma ne poškodujemo. Prenovo lesenih oken v vsakem primeru opravimo skrajno profesionalno in v skladu z željo stranke.


Vgradnja lesenih oken pri novogradnji na slepe podboje

V primerih vgradnje lesenih oken pri novogradnjah pa vam priporočamo vgradnjo drsnih in drugih oken na slepe podboje. V tem primeru bomo montažo lesenih oken enostavno opravili šele tedaj, ko bodo končana vsa gradbena dela, da ne bi prišlo do nepotrebnih poškodb zaradi prehitre vgradnje novih oken. Z montažo lesenih oken boste tako zadovoljni, saj boste lahko ponosni na rezultat vgradnje lesenih oken, ki ne bo skažen z nepotrebnimi poškodbami.

m-sora.si | Vgradnja novih oken za nižje stroške ogrevanja