Obnova lesenih oken - nudimo vam garancijo za lesena okna


Obnova lesenih oken je obvezni del vzdrževanja življenjske dobe oken. Če želimo življenjsko dobo podaljšati in okna ohraniti takšna, kot so bila ob nakupu, jih moramo seveda vzdrževati. Kljub temu pa se lahko zgodi, da so okna že precej načeta in jih je v tem primeru potrebno v celoti zamenjati. V podjetju M SORA delujemo že od leta 2006, ukvarjamo pa se s proizvodnjo in prodajo oken, z veleprodajo materialov za stavbno pohištvo, prodajo gradbenega materiala in repromateriala za kmetijstvo, prodajo tehničnega blaga, blaga za dom (belo tehniko, gospodinjski aparati), maloprodajo živil in gospodinjskih potrebščin. Nudimo vam obnovo lesenih oken, poleg tega pa vam tudi zagotavljamo garancijo za lesena okna! Se sprašujete, katera lesena okna izbrati? Vabimo vas k ogledu naše spletne strani!

V NAŠI PONUDBI TUDI VHODNA VRATA PO NAROČILU


Lesena okna - garancija


Z garancijo lesenih oken potrjujemo kvaliteto naših izdelkov, zato vam pred nakupom ni potrebno skrbeti. V podjetju skušamo doseči odlično razmerje med kvaliteto in ceno, saj želimo kupcem ponuditi čim večjo kvaliteto po čim bolj ugodni ceni. Imate dodatna vprašanja? O obnovi lesenih oken in garanciji lesenih oken nas lahko kadarkoli povprašate s pomočjo kontaktnih podatkov, navedenih na naši spletni strani. Nudimo vam tudi lesena aluminijasta okna in bela lesena okna, zato vam bomo pred nakupom z veseljem svetovali.

lesena okna garancijaLesena okna obnova


Obnova lesenih oken in ostale storitve


Obnova lesenih oken predstavlja le del ponudbe, ki smo jo pripravili za naše kupce oziroma stranke. V podjetju vam nudimo mnogo več, kar lahko preverite tudi na naši spletni strani. Z veseljem vam bomo odgovorili tudi na vprašanje katera lesena okna izbrati, zato nas brezskrbno kontaktirajte! Prepričani smo, da boste z obnovo lesenih oken zadovoljni! Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.m-sora.si/si/okna/alu-les-okna