Notranja vrata po meri – različni stili in modeli v barvah po vaši izbiri

Poleg ostale opreme stanovanja ki je izdelana po naročilu, so tudi notranja vrata po meri najbolj zanesljiva izbira, saj se popolnoma prilegajo, prav tako pa so zagotovo do potankosti takšna kot jih stranka želi. Zato tudi notranja steklena vrata ali kakršna koli druga vrata pripomorejo, da stanovanje postane dom in da se stanovalci doma tudi dobro počutijo. Izdelava notranjih vrat po meri nudi mnogo različnih možnosti, saj je mogoče izbrati model, izgled dopolni tudi izbira kljuke in ostalih dodatkov, različne barvne kombinacije ter kombinacije materialov pa so tisto, kaj je najpomembnejše in je najbolj opazno. Celotni videz stanovanja mora delovati kot celota zato so pogosta izbira notranja steklena vrata katera ustrezajo vsakemu stilu, poleg tega da prepuščajo svetlobo tudi v druge prostore, kar je velikokrat zelo pomembno. V temnejših stanovanjih je to idealna rešitev, saj tako tudi v hodnik vstopi nekaj naravne svetlobe in ga ne razsvetljuje le umetna razsvetljava. Velika izbira masivnih notranjih vrat v ponudbi bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne stranke, ki imajo stanovanje urejeno v ustreznem stilu, prav tako pa je na voljo veliko modelov notranjih drsnih vrat, katera je mogoče vgraditi kot prehod iz enega prostora v drugega ter jih uporabiti za izhod na teraso ali balkon. Če se torej odločate za prenovo stanovanja ali pa gradite popolnoma nov dom, bodo notranja vrata po meri kot nalašč za vas, saj je kakovost vrhunska in cena konkurenčna.

Kvalitetna notranja vrata – hrast furnir poskrbijo za vzdušje domačnosti

Notranja vrata hrast furnir so poleg vseh drugih notranjih vrat po meri, izdelana iz kvalitetnih materialov in imajo dolgo življenjsko dobo. Vtis domačnosti kot ga lahko nudi le les, bo vaš dom naredil prijeten za bivanje, klasični videz notranjih vrat hrast furnir pa bo poskrbel za krasen izgled celotnega stanovanja. Vsa notranja vrata po meri lahko dobite v obeh izvedbah – prečni in vzdolžni. Primerna so za vse prostore v hiši ali stanovanju, lahko jih namestite v sobe, kopalnico, kuhinjo, dnevno sobo, lahko jih kombinirate s steklom saj so notranja steklena vrata zaradi prepustnosti svetlobe zelo funkcionalna in tudi zelo iskana. Moderen videz, zaobljene linije, različni svetlobni izrezi in predvsem ugodne cene so prednosti, ki niso zanemarljive pri nakupu notranjih vrat po meri, saj bodo ta dolga leta ostala z vami. Prav zato je premišljena izbira ob pomoči izkušenih strokovnjakov, ki vam bodo svetovali ter izdelali meritve, kasneje narejena vrata tudi dostavili in vgradili, prava odločitev. Tudi pri nakupu notranjih steklenih vrat se lahko brez skrbi zanesete na profesionalno opravljeno delo. Masivna notranja vrata v ponudbi, združujejo estetsko dovršenost in polnost materiala iz lesa, ki ga stranka želi. Notranja vrata (hrast furnir), trenutno najbolj iskana, vas bodo prepričala z izjemno privlačno lesno strukturo, zato pobrskajte po ponudbi in konfigurirajte svoja notranja vrata po meri kakor želite.

Notranja vrata po meri

Več o notranjih hrast, furnir vratih

Notranja steklena vrata oz. notranja drsna vrata za tiste, ki ljubijo svetlobo

Notranja steklena vrata so nasprotje masivnih notranjih vrat, kjer lahko pobrskate med standardnimi ali pa med bolj dizajnerskimi stekli za modernejši videz vašega doma. Odprtina za vgradnjo stekla bo prilagojena vašim željam in potrebam, prav tako kot izvedba notranjih drsnih vrat. Prilagajanje glede na želje strank je v današnjem času pomembno, saj je standardno postalo nestandardno. Zato pri izbiri masivnih notranjih vrat (hrast furnir in drugih) ter notranjih drsnih vrat praktično ni omejitev. Idealna za stanovanja z majhno kvadraturo, katera prihranijo mnogo prostora pri odpiranju so notranja vrata (drsna), ki mnogokrat predstavljajo idealno rešitev. Ta s svojo skoraj nevidno vgradnjo v ali ob steno omogočajo, da kar najbolj optimalno izkoristite dani prostor. Obstaja veliko različnih možnosti in rešitev. Če imate stanovanje opremljeno v stilu, kamor bi bolj pristajala masivna notranja vrata po meri, se raje odločite zanje. Vsekakor pa se dobro posvetujte s strokovnjaki, preden se odločite za nakup.

Notranja steklena vrata

Več o notranjih steklenih vratih

0
 Advanced issues found