Najboljša okna so slovenska lesena in alu-les okna M Sora

Je prišel čas za zamenjavo oken in se sprašujete, kje dobiti najboljša okna? Ne sprašujte se več, pravi odgovor vam ponujamo mi. Podjetje M Sora je vodilni proizvajalec stavbnega pohištva v Sloveniji in vam lahko ponudi najboljša okna vrhunske kakovosti. Naši izdelki so plod dolgoletnega razvoja in tradicije. Izdelujemo jih v želji, da povežemo toplino narave z domačnostjo vaših domov. Znani smo predvsem po lesenih, aluminijasto-lesenih in pasivnih oknih ter steklenih stenah.
Tehnološko napredna in vizualno dovršena lesena okna M Sora so izdelana izključno iz domačega lesa. Dopolnila bodo vaš osebnostni slog in vam pomagala do opaznih prihrankov pri porabi energije. Po zaslugi kakovostne izdelave lesena okna potrebujejo minimalno vzdrževanje. Lesena okna je treba vsaj enkrat letno pregledati. Preveriti je treba, ali je prišlo do kakšnih večjih napak, in jih prebarvati z zaščitnim premazom, da osvežimo lak oziroma površino. Le kakovostna okna so najboljša okna in kot taka nam lahko služijo še vrsto let.

Najboljša okna M SoraVelika okna nadvse priljubljena, saj z njimi prostor veliko pridobi

Če se ne morete odločiti, kako velika okna bi izbrali za svojo spalnico, je najbolje, da izberete čim večja, saj imajo celo vrsto prednosti. Ne glede na to, kako velika je vaša spalnica, so namreč velika okna v njej videti osupljivo, prostor pa je zaradi njih videti tudi svetlejši, bolj odprt in večji.


Velika okna so danes nadvse priljubljena, zato vam jih lahko ponudimo tudi mi. Na voljo so najboljša fiksna okna PANORAMIC, s katerimi bo vaša spalnica ali kak drug prostor ogromno pridobil. Velika okna ga namreč odprejo, skoznje lahko občudujemo razgled na okolico, poleg tega pa omogočajo dober pretok svetlobe in zraka. Omogočajo nam, da se čez dan grejemo na soncu, v vročih poletnih nočeh pa jih lahko nastavimo tako, da skoznje pihlja osvežujoč veter. Takšna okna nam olajšajo tudi dekoracijo spalnice, saj že sama po sebi služijo kot osrednji element v prostoru.

Pridobitev subvencije za najboljša okna

Nova okna M SORA lahko kupite s posojilom brez obresti in stroškov odobritve, pri tem pa uživate še vrsto drugih prednosti. Z novim stavbnim pohištvom boste občutno zmanjšali stroške ogrevanja, zagotovili pa si boste tudi možnost pridobitve subvencije za okna pri EKO skladu. Ob zamenjavi je treba vgraditi lesena ali alu-les okna s toplotno prehodnostjo okna Uw ≤1,1 W/m 2K, čemur ustrezajo vsa okna M SORA.


Okna M Sora - najboljša okna brez konkurence. Obiščite nas in se prepričajte sami. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani.


M Sora d.d. | Kakovostna okna po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani:

  • Najboljša okna
  • Velika okna
  • Okna M Sora