Okna in vrata po meri bodo zadovoljila še tako zahteven okus

V podjetju M Sora izdelujemo najboljša okna in vrata v Sloveniji. Mednje sodijo tudi okna in vrata iz lesa. Tehnološko napredna in vizualno dovršena lesena okna in vrata M Sora so izdelana izključno iz domačega lesa. Pomagala vam bodo do opaznih prihrankov pri porabi energije, obenem pa bodo dopolnila vaš osebnostni slog. Širok nabor različnih modelov oken in vrat z dovršenim dizajnom, kakovostno izdelavo ter široko paleto različnih barv, stekel in ostalih dodatkov vam bo omogočil izbor stavbnega pohištva, na katerega boste resnično ponosni. Prepričani smo, da naša okna in vrata po naročilu lahko zadostijo prav vsem okusom.

Vhodna vrata po naročilu >>>

Lesena okna in vrata prinašajo številne prednosti

Okna in vrata iz lesa v zadnjih dveh desetletjih vse bolj pridobivajo na priljubljenosti. Lesena okna in vrata namreč odlikujejo ugodna cena, dolga življenjska doba in enostavno vzdrževanje. Les je naraven, okolju in človeku prijazen material. Izdelava lesenih oken in vrat ne obremenjuje okolja, česar za izdelavo oken iz PVC ne moremo trditi. Leseni izdelki ne zahtevajo veliko vzdrževanja, odlikujejo pa jih trajnost in stabilnost ter dolga življenjska doba. Lesena okna in vrata zagotavljajo visoko stopnjo varnosti ter dobro toplotno in zvočno izolacijo. Predvsem pa lesena okna in vrata s svojim naravnim in estetsko dovršenim videzom v prostoru izžarevajo toplino in domačnost. 

Da bodo lesena okna in vrata izdelana po meri vaših želja ter bodo izpolnila vse vaše potrebe in zahteve, imamo pripravljen širok izbor, med katerimi boste zagotovo našli prava in najboljša lesena okna in vrata zase.

Okna in vrata M-sora

Drsna notranja vrata – poleg standardne mere na voljo tudi izdelava po naročilu

Za drsna notranja vrata se običajno odločimo zaradi boljšega izkoristka prostora ali v primeru zelo ozkih hodnikov. Drugi razlog je estetski, saj se drsna notranja vrata ponavadi lepo vklopijo v prostor. Za razliko od klasičnih vrat so drsna vrata narejena tako, da se odpirajo ob steni. Na strop so nameščena vodila, po katerih nato drsijo vrata.

V podjetju M Sora vam bomo pomagali izbrati takšna drsna notranja vrata, ki bodo tako stilski kot praktični dodatek vašemu domu. Naša ponudba vrat vključuje široko paleto možnosti. Na voljo so notranja vrata standardnih mer, notranja vrata pa vam izdelamo tudi po naročilu.

Če menite, da lesena vrata ne sodijo v sodobno opremljen dom, se prav gotovo motite. Lesena drsna notranja vrata namreč poudarijo vse prednosti in lepoto lesa, steklo pa jim doda kanček modernega dizajna. Popolnoma steklena drsna notranja vrata so odlična rešitev, če želite zapreti prostor in hkrati ohraniti čim več svetlobe.

Vhodna vrata za stanovanje izberite premišljeno in skrbno

Vhodna vrata predstavljajo prvi stik obiskovalcev z našim domom in nekateri pravijo, da so ogledalo našega doma. Zato ni vseeno, kakšna vhodna vrata boste izbrali za vaše stanovanje. Še bolj kot videz vrat pa je pomembna njihova kakovost. Tako izdelava kot montaža vhodnih vrat naj bo čim bolj strokovna in kakovostna. Predvsem montaža vhodnih vrat naj bo prepuščena strokovnjakom, ki jih bodo vgradili v skladu z najsodobnejšimi standardi.  

Vhodna vrata za stanovanje ali hišo

V podjetju M Sora bomo poskrbeli za privlačnost vaših vhodnih vrat, saj imamo na voljo bogato izbiro različnih videzov, ki jih lahko prilagodimo vašim željam ali pa jih izdelamo na podlagi vaših predlogov in skic. Ko izbirate vhodna vrata za stanovanje, se morate najprej odločiti iz kakšnega materiala bodo vaša vhodna vrata.

Tako kot pri oknih, je tudi pri vhodnih vratih bila včasih izbira materiala omejena predvsem na les. Danes lahko izbirate med široko ponudbo različnih barv, oblik in materialov vhodnih vrat. Vrata bodo najbolje dopolnila in nadgradila videz vašega doma, če bodo narejena skladno z arhitekturnim stilom hiše in iz istega materiala, kot ostalo stavbno pohištvo.

Če iščete najboljša okna in vrata, obiščite podjetje M Sora. Vabljeni.