Prenova lesenih oken je vselej pametna odločitev


Prenova lesenih oken je nekaj, kar čaka vsakogar, ki v hiši biva desetletja. Prenova lesenih oken je potrebna, saj s tem zagotovimo ne le večjo kvaliteto bivanja ampak tudi nižje stroške s kurjavo. Pomembno je, da s prenovo lesenih oken ne čakamo predolgo, saj bi se nam to maščevalo z večjimi stroški ogrevanja. Zato je bolje, da to storimo pravočasno in prihranimo. Priporočamo vam, da si v primeru, če ste se odločili za pasivno gradnjo, omislite naša pasivna lesena okna, saj boste z vgradnjo takšnih novih oken dosegli, da bo vaša hiša ustrezno izolirana tudi v segmentu oken. Pasivna lesena troslojna okna vam bodo namreč pomagala, da bo izguba energije skozi stekla res minimalna. Pri nas dobite lesena okna vseh barv. Za lesena okna vam damo garancijo. Cena lesenih oken je pri nas ugodna, saj z nakupom oken M SORA lahko koristite tudi subvencije Eko sklada.

Cena lesenih oken in garancijaPrenova lesenih oken z nami je res dober posel

Če se odločite za prenovo lesenih oken, se prav toplo priporočamo. V časih, ko vsi govorijo o gospodarski krizi, in v časih velike draginje je dobro, če nam uspe kjerkoli narediti dober posel. Ker je cena lesenih oken M SORA glede na ponujeno kakovost ugodna, je nakup pri nas gotovo dober posel. Z odločitvijo za naša pasivna, alu-les ali lesena okna boste dobili najboljše na trgu. Pri nas dobite lesena okna različnih barv, poskrbimo pa tudi za ustrezno garancijo lesenih oken.


Garancija lesenih oken je pri nas zelo ugodna

Pri nas dajemo3-letno garancijo na lesena okna. Kupcem lahko ponudimo tudi 10-letno garancijo na površinsko obdelavo okna. Takšna garancija na lesena okna je zares ugodna, saj tovrstne garancije ne dobite povsod.


Lesena okna vseh barv dobite pri M Sora

Želimo si, da bi bile naše stranke povsem zadovoljne, zato vam nudimo lesena okna vseh barv. Če si želite še tako neobičajno barvo lesenih oken, vam jo priskrbimo in v njej boste lahko uživali desetletja. Prenova lesenih oken pri nas je tako tudi estetski užitek.

m-sora.si | Prenova lesenih oken za nižje stroške ogrevanja