Panoramske stene - pripeljite naravo v svoj dom

Panoramske stene omogočajo, da tudi v varnem zavetju svojega doma začutite pristen stik z naravo in si spočijete oči ob njeni pomirjajoči lepoti. Se sliši skrivnostno, morda celo nemogoče? Berite dalje ...

Kaj so panoramske stene?

Vgradnja panoramskih stenPanoramske stene so izjemno moderne stene. Z njimi se v sodobnih domovih vse pogosteje nadomešča klasične zunanje stene, saj brišejo meje med zunanjostjo in notranjostjo stanovanja na skorajda neopazen način. Prostor bo s pomočjo vgradnje panoramske stene postal svetlejši in zračnejši, kar bo zagotovo izjemno dobro vplivalo na vaše počutje. Panoramske stene so še posebej primerne za popestritev dnevnih sob. Odločite se lahko za minimalističen, skorajda neopazen okvir ali pa za masivnejše okvirje, ki so narejeni iz lesa - lesene panoramske stene. Les je naravni material, povezan s tradicionalnimi načini gradnje, kot so jih poznali naši predniki, zato predstavljajo lesene panoramske stene zanimiv spoj med preteklostjo, tradicijo in modernimi stenami, za katere so značilne čiste linije in visoka funkcionalnost, prilagojena sodobnemu načinu življenja. Danes vse bolj priljubljene pa postajajo steklene panoramske stene, pri katerih elegantno steklo pokriva celotno zunanjo površino..

Vgradnja sten in predpriprava

Pred samo vgradnjo sten morate sprejeti nekaj pomembnih odločitev, pri katerih vam lahko pomagamo tudi v podjetju M Sora. Ena od njih je denimo izbira med zložljivim, drsnim in dvižno-drsnim mehanizmom odpiranja oziroma zapiranja. Vgradnja sten zahteva izurjeno in natančno roko. S kakovostno vgradnjo sten namreč zagotovimo troje izredno pomembnih stvari - dolgoletno stabilnost, varnost in energetsko varčnost.

M Sora d.d.| Panoramske stene - vaš dom bo zadihal s polnimi pljuči