Estetska notranja vrata so oblikovalski dosežek

Notranja vrata so pomemben del notranje opreme naših domov, saj delijo skupen bivalni prostor v manjše kotičke zasebnosti, ki jih potrebujemo in kjer smo lahko sami s seboj. Notranja vrata so opazna in velika, zato njihov videz in slog vplivata na celoten videz stanovanja in na počutje v njem. V podjetju M Sora izdelujejo vrhunska notranja vrata čudovitih tekstur in materialov, ki polepšajo prav vsak dom in vanj vnesejo umetniški pridih. So inovativno podjetje, ki nenehno nadgrajuje svoje dosežke in skrbi za strokovno izobraževanje zaposlenih, hkrati pa skrbi za nov dotok mladega kadra s povezovanjem z bližnjimi šolami in s podeljevanjem kadrovskih štipendij. Tako široko zastavljena vizija jim prinaša vidne uspehe doma in v tujini in se zrcali v njihovih izdelkih, ki so vsak zase vreden in dodelan oblikovalski dosežek.

Več o dimenzijah notranjih vrat

Notranja vrata določajo slog in vzdušje v prostoru

Notranja vrata v veliki meri določajo slog in ustvarjajo vzdušje v prostoru, zato je dobrodošla široka izbira različnih modelov, barv, materialov in tekstur notranjih vrat. Tako lahko res izberemo takšna, ki nas navdušijo. V M Sori je na voljo cela paleta notranjih vrat, zanje zagotavljajo 10 let garancije. Ker je izbira res široka, s svetovanjem pomagajo najti pravo rešitev za vsakogar, po nakupu pa vrata dostavijo in montirajo. Izbiramo lahko med 36 kolekcijami notranjih vrat, pa med 13 tipi vrat in različnimi vrstami lesa za vrata oziroma različnimi barvami. M Sora izdela notranja vrata po merah, ki jih določi vsak posamezni kupec, lahko pa izmero na našem domu opravijo tudi sami. Med 36 kolekcijami so zaradi svojih posebnosti posebej navdušujoče kolekcija Harmonija zaradi inovativne rešitve in modernega videza vrat s skritimi podboji, vrata iz kolekcije Relief imajo čudovito razgibano strukturo iz lamelirane lepljene smrekove sredice in so pravi okras vsakemu prostoru ter so zaščiten model, prekrasna so masivna vrata Ecoline pa vrata kolekcije Vino, narejena iz hrastovih sodov. Notranja vrata imajo lahko poljubno velika polnila iz stekla.

Notranja vrata dimenzije

Notranja drsna vrata so praktična in estetska

Notranja drsna vrata so zelo praktična izbira v primerih, ko za vratno krilo ni dovolj prostora in bi z njim zadevali ob kak predmet ali opremo. Lahko pa se zanje odločimo iz čisto estetskega razloga, ker so nekaj posebnega in lepo učinkujejo v prostoru. M Sora ponuja prelepa notranja drsna vrata iz kaljenega stekla, ki je lahko peskano ali poslikano. Zaradi svoje prosojnosti prepuščajo svetlobo iz sosednjih prostorov in ustvarjajo občutek povezanosti z njimi. Glede na poslikave lahko bolj ali manj zakrijejo pogled skozi njih. Nameščena so na stropno vodilo, na tleh pa so prosta, brez vodila. So zelo estetskega videza in dajo prostoru žlahten in sofisticiran videz.

ponudba notranjih drsnih vrat  

Za mirno spanje poskrbijo stanovanjska vhodna vrata

V M Sori niso izdelali posebnega modela vrat, ki bi bil namenjen za vhodna vrata v stanovanje. Za stanovanjska vhodna vrata lahko vsak kupec izbere enega od modelov iz kolekcij notranjih vrat, tako da je izbira res raznovrstna, hkrati pa omogoča, da uskladimo videz vhodnih vrat z videzom notranjih vrat in ustvarimo skladno celoto. Po odločitvi za posamezna notranja vrata je treba določiti še dimenzije teh notranjih vrat, da lahko v M Sori zanje v celoti prilagodijo tehnične lastnosti. Stanovanjska vhodna vrata morajo izpolnjevati vse zahteve po varnosti in izolacijski učinkovitosti. Sredica stanovanjskih vhodnih vrat je iz 50 mm iverokala, za učinkovito zaščito pa je poskrbljeno s tritočkovno varnostno ključavnico, kukalom, talnim zapiralom in varnostno kljuko. Tako si lahko vsak stanovalec privošči miren spanec.

Vrata iz kaljenega stekla