Steklena vrata - okno sredi doma


Steklena vrata bodo v vaše življenje vnesla več naravne svetlobe, občutek povezanosti in stika z ostalim okoljem ter zračnost. V nasprotju s klasičnimi, namreč notranja steklena vrata ne zatemnijo in zaprejo prostora, temveč omogočijo naraven in prijeten tok energije, toplote, ljudi in svetlobe. Vse to vam ponujamo v podjetju M Sora, ob tem pa zagotavljamo tudi ugodno ceno steklenih sten, vrat in drugih izdelkov.


Kje so primerna steklena vrata?


Steklena vrata so primerna povsod, kjer si želite več svetlobe in boljšo prehodnost. Notranja steklena vrata so odlična rešitev za manjša stanovanja, kjer želimo vizualno in fizično ločiti prostore med seboj, ne želimo pa zapreti dotoka svetlobe. Steklena vrata so tudi odlična rešitev za prostore, ki ne nudijo drugega naravnega vira svetlobe, omogočajo pa prav posebne ugodnosti tudi v zasebnih in javnih poslovnih prostorih.

steklena vratasteklena vrata


Prednosti notranjih steklenih vrat v pisarnah


Notranja steklena vrata v poslovnih prostorih omogočijo več naravne svetlobe ter pristnejši stik med zaposlenimi. Na delovnem mestu potrebujemo zdravo mero zasebnosti, vseeno pa nas lahko občutek ločenosti osami. S kakovostnimi steklenimi vrati lahko svojim zaposlenim nudite oboje! Steklena vrata nemudoma vzpostavijo občutek profesionalnosti in stila, razsvetlijo delovno okolje, ob tem pa so tudi tiha in nemoteča.

PREVERITE TUDI PONUDBO VHODNIH VRAT


Kaj pa takrat, ko je malo prostora?


Tudi takrat, kadar je potrebno s prostorom varčevati in si želite steklena vrata, lahko v podjetju M Sora najdemo primerno rešitev. Izbirate lahko med drsnimi vrati (zunanjimi ali notranjimi steklenimi vrati), harmonika stekleno steno ali zložljivo stekleno steno.


Kam po kakovost in ugodno ceno steklenih vrat?


Na tržišču je več ponudnikov steklenih vrat, a vam le v podjetju M Sora zagotavljamo kombinacijo vsega sledečega:

  • izjemno kakovost vseh notranjih in zunanjih steklenih vrat,
  • estetsko obliko za vse okuse,
  • ugodno ceno steklenih sten in ostalih izdelkov,
  • profesionalen odnos,
  • prijazno osebje in hitro dobavo.

Več o notranjih drsnih vratih s steklom tukaj:https://www.vsi.si/m-sora/notranja-drsna-vrata