Lesena troslojna okna: iz

jemno energetsko učinkovito leseno okno

Izdelava lesenih oken po naročiluLesena troslojna okna so prava izbira za tiste, ki težite k optimalni energetski učinkovitosti svojega doma. Pri tem ima namreč izjemno pomembno vlogo prav zunanje stavbno pohištvo. Sodobna lesena okna in les alu okna nadgrajujejo izjemne lastnosti lesa, enega največjih darov, ki nam jih ponuja narava, z najmodernejšimi tehnološkimi postopki. Uporaba kakovostnih materialov je vsekakor nujni pogoj za učinkovita lesena okna. Izdelava in obnova lesenih oken po naročilu pa nato zahteva tudi ogromno znanja in izkušenj. Prav znanje, ki ga stalno nadgrajujemo, in številne izkušnje so tisto, kar v podjetju M Sora vložimo v vsako leseno okno, ki ga izdelamo. Veseli smo, da so naši naročniki prepoznali presežno kvaliteto, ki jo prinašajo naša lesena okna. Prednosti naravnega materiala, kombiniranega z dovršenimi proizvodnimi postopki, pa navdušujejo tudi strokovnjake, saj smo za naša lesena troslojna okna in druge tipe lesenih oken prejeli že številna priznanja.


Leseno okno prepleta ogromno kvalitet

Lesena troslojna okna prednostiIzdelava lesenih oken po naročilu, pri čemer je treba še posebej izpostaviti lesena troslojna okna, je trojna naložba v prihodnost. Najprej je to naložba v kvaliteto bivanja, ki jo zagotavljajo lesena okna. Lastnosti lesa predstavljajo čudovit preplet izolacijske učinkovitosti in zračnosti. Tako lahko pričakujete pozitiven vpliv na vaše zdravje in počutje, če se odločite za kakovostna lesena okna. Prednosti, ki jih prinaša leseno okno, pa s tem zagotovo še niso izčrpane. Odločitev za leseno okno je tudi naložba v okolje in s tem tudi v prihodnost naših zanamcev. Tretji ključni razlog, zaradi katerega je smiselno izbrati lesena troslojna okna, pa je zelo dostopna cena.


Lesena troslojna okna za dodatno toplotno in zvočno izolacijo


Odločitev za lesena troslojna okna vam zagotavlja optimalno izolacijo, in sicer tako toplotno kot zvočno. Gre namreč za energetsko izjemno učinkovita lesena okna. Lastnosti samih okvirjev oziroma profilov so nadgrajene s troslojno zasteklitvijo, kar dodatno zreducira energetske izgube. Investicija v kakovostna lesena okna se vam zagotovo obrestuje - tako kratkoročno kot dolgoročno!

Več o modernih stenah:www.vsi.si/m-sora/moderne-stene

VGRADNJA NOVIH OKEN

PASIVNA OKNA