Drsna vrata za pametno odpiranje


Drsna vrata so sodobni del stavbnega pohištva in zato steklena drsna vrata postajajo vse bolj priljubljena. Drsna vrata vam omogočijo, da je odpiranje bistveno enostavneje, kot je v primeru, če imate opravka z okenskimi krili. Steklena drsna vrata se namreč ne zaloputnejo ali priprejo zaradi vetra in ni vam treba paziti, da bi se s krilom vrat zaleteli v kak kos pohištva. Prav zaradi slednjega so močno priljubljena tudi notranja drsna vrata, še posebej v prostorih ali med prostori, kjer na voljo ni veliko prostora. Steklena drsna stena Panoramic pa ni le praktična, ampak tudi estetska pridobitev, saj gre v tem primeru za moderne stene, ki so v samem vrhu sodobnih gradbenih trendov. Steklena drsna vrata v steno prinesejo kvalitetno uporabnost, saj omogočajo, da v prostor vstopi svetloba, na drugi strani pa drsna vrata pomenijo tudi funkcionalno in s tem zelo praktično pridobitev.

Steklena drsna vrata


Drsna vrata, da boste odpirali svobodno


Drsna vrata imajo veliko prednost: za odpiranje v notranjosti ne potrebujete nobenega prostora. Zato so drsna vrata lahko zelo velika in s tem v prostoru pridobite dosti svetlobe. V modernih bivališčih je prav, da so izpostavljena svetlobi, saj je življenje v takšnih razmerah bistveno bolj prijazno. In steklena drsna vrata vam omogočijo natanko to: ogromno svetlobe in absolutno svobodo odpiranja.

V PONUDBI TUDI KAKOVOSTNA OKNA


Steklena drsna vrata za pridih modernosti


Moderne stene v dnevnih sobah in spalnicah so steklene, drsna vrata pa so seveda nuja. Steklena drsna vrata v steno namreč vnesejo eleganco in enostavnost odpiranja - in prav to je poleg velike stopnje osvetlitve bistvo trendovske sodobne gradnje, katere vrhunec je v tem smislu zagotovo steklena drsna stena.

Steklena drsna vrata M Sora