Zasteklitev balkona - izolacija je ključna! Priskrbite si kakovostna steklena balkonska drsna vrata


Zasteklitev balkona je odločitev, ki je zagotovo ne boste obžalovali. Predstavljamo vam le nekaj najpomembnejših prednosti, zagotovo pa boste tudi sami po zunanji zasteklitvi balkona praktično vsakodnevno odkrivali nove.

Zakaj izbrati steklena balkonska drsna vrata?

Za zunanjo zasteklitev balkona se najpogosteje uporabljajo steklena balkonska drsna vrata, ki jih je mogoče kombinirati tudi z drsnimi okni. Ta sistem omogoča enostavno zapiranje in odpiranje. Tako lahko tudi v hladnejših mesecih uživate na balkonu in se predajate pozitivnim učinkom sončnih žarkov. Vaše stanovanje bo na ta način pridobilo dodaten prostor, funkcionalen vse dni v letu. Zasteklitev balkona ponuja tudi možnost gojenja zelenjave, kar je še posebej priročno v zimskih mesecih. Tako boste imeli svoj mali, improvizirani rastlinjak vedno na dosegu roke.


Zasteklitev balkona - izolacija

Zastelkitev balkonaDa bo adaptacija vašega balkona resnično optimalna, morate zagotoviti dobro izolacijo. Zasteklitev balkona zato prepustite profesionalcem z dovolj izkušnjami na tem področju, ki bodo delo opravili natančno in kakovostno, saj si boste tako prihranili stroške za kasnejše dodelave oziroma popravila. Ustrezne dimenzije steklenih drsnih vrat so vsekakor eden od ključnih pogojev za zagotavljanje kakovostne toplotne izolacije. Zasteklitev balkona tako ni nekaj, kar bi bilo mogoče opraviti kar čez noč, ampak mora biti skrbno načrtovana. Prvi korak pri tem je vsekakor opravljanje natančnih izmer, pri čemer vam lahko pomagamo tudi v podjetju M Sora, saj je ena od naših dejavnosti tudi zasteklitev balkona. Izolacija je močno odvisna tudi od kvalitete stekla, možni pa so tudi dodatni ukrepi za preprečevanje energetskih izgub.


Montaža in vzdrževanje steklenih balkonskih drsnih vrat

V podjetju M Sora vam ne pomagamo zgolj pri ugotavljanju ustreznih dimenzij steklenih drsnih vrat, ampak vas lahko spremljamo pri celotnem postopku zunanje zasteklitve balkona. Oblikovali smo ekipo izkušenih monterjev, ki poskrbijo za kakovostno montažo steklenih balkonskih drsnih vrat. Zagotavljamo vam, da bo delo opravljeno v dogovorjenem roku, obenem pa se ves čas trudimo, da upoštevamo morebitne specifične želje posamezne stranke. Po končani adaptaciji balkona vam podamo tudi natančna navodila za vzdrževanje in čiščenje steklenih balkonskih drsnih vrat. Ob upoštevanju teh napotkov vam bodo gotovo služila še vrsto let. Vedno smo vam na voljo za prijazen in strokoven nasvet, z nami pa se lahko posvetujete tudi glede izdelave steklenih drsnih vrat po meri.


M Sora d.d.| Zasteklitev balkona poveša funkcionalno površino vašega stanovanja