Elegantna notranja vrata s skritimi podboji so poravnana s steno

elegantna notranja vrataAli opremljate svoj dom na novo? Ga morda le preurejate? Če želite eleganten in minimalističen videz stanovanja si lahko omislite notranja vrata s skritimi podboji, pri katerih se okovje ne vidi.

Skrita nasadila so popolnoma drugačna od tistih iz preteklosti. Različne kljuke in celo možnost odpiranja s posebno tipko oz. magnetno ključavnico, so nekaj posebnega. V našem podjetju poteka izdelava notranjih in zunanjih vrat popolnoma po vaši želji. To pomeni da vam bomo z veseljem svetovali, naredili izmere, jih izdelali in dostavili ter kvalitetno vgradili, ne glede na to ali boste izbrali notranja vrata s skritimi podboji ali pa morda drsna vrata. S pomočjo računalniškega programa si lahko sami sestavite tako notranja kot tudi vhodna vrata, katerih cena je konkurenčna in zelo ugodna, glede na kvaliteto. Ko boste z rezultatom zadovoljni, sliko vrat vstavite v fotografijo vašega doma in se prepričajte če je to res tisto kar si želite. Na koncu nam pošljite povpraševanje, mi pa bomo za vaša vhodna vrata izračunali ceno in vam poslali odgovor. Zunanja vrata so lahko lesena ali pa v kombinaciji lesa in aluminija. vključite lahko steklo z motivom, ki ga bomo vgradili na mesto kjer boste želeli. Tudi za izbiro kljuke ali ročajev si vzemite dovolj časa za razmislek, saj je na voljo veliko različnih modelov.

Notranja vrata iz hrasta, smreke, macesna in oreha, atraktivnega videza

Notranja vrata v videzu hrasta ali oreha so iz lamelirane in lepljene smrekove sredice, kot večina naših vrat. V liniji »Relief« boste našli masivna notranja vrata, ki imajo podboj izdelan iz furnirane vezane plošče, krilo vrat pa je prelepljeno z nalimki iz vrste lesa ki ga izbere stranka. Kot zanimivost naj vam povemo, da smo model zaščitili in registrirali pri Evropski komisiji, kupci pa ga zaradi krasnega videza pogosto izberejo. Izdelava notranjih vrat iz linije »Ecoline« poteka podobno, njihova površina je gladka, le prečni utori na krilu so ročno obdelani. Nekaj posebnega so notranja vrata, ki so prav tako dosegljiva v izvedbi s skritimi podboji in prelepljena z nalimki iz rabljenih vinskih sodov. Njihova površina je oljena in krtačena, zato so nekaj posebnega in okolju prijazna. Z magnetno ključavnico in skritimi podboji so vrata izjemno estetska in prijetnega videza. Za stanovanja opremljena v starinskem stilu, so zagotovo najbolj primerna. Tudi vrata »Mozaik« v naši ponudbi imajo posebnost, saj lahko na krilo prilepljen furnir, poteka v različnih smereh, kar jih popestri in jih naredi zanimiva. Izdelava vseh notranjih vrat je mogoča v videzu hrasta, oreha, bukve, javorja, smreke in drugih furnirjev, pri določenih modelih pa za izdelavo uporabimo MDF ploščo izdelano iz lesnih vlaken z dodatkom smole.

         masivna notranja vratanotranja lesena vrata

Drsna vrata bodo v vaše stanovanje prinesla svetlobo in estetiko

Drsna vrata oz. panoramske stene v različnih izvedbah, so pri modernih novogradnjah postale stalnica. Zakaj? Vsakdo želi v svojem domu imeti dovolj svetlobe, kar steklena drsna vrata z lahkoto nudijo. Pozimi je z njimi mogoče ujeti vsak sončni žarek, poleti pa se jih s kakovostnimi senčili lahko uspešno ubranite, tudi če je celotna stena prekrita s steklom. Odprtost prostora daje vtis svobode, izhod na teraso ali balkon pa je širok, zato tudi notranjost optično poveča. Skupaj z notranjimi vrati s skritimi podboji imajo minimalističen in estetski učinek, saj so po modernih smernicah, sodobno oblikovana. Upravljanje panoramskih sten je enostavno, čeprav so njihove površine izjemno velike. Krila lahko fiksirate v katerem koli položaju kar omogočajo posebne kljuke, s katerimi brez težav rokujejo tudi otroci. Če želite opremiti svoj dom, preverite našo ponudbo, pokličite nas ali nam pišite. Zaradi stalnega vlaganja v razvoj in strokovno izobraževanje, se upamo pohvaliti s kvaliteto naših proizvodov in zanjo tudi jamčiti. Zagotovo boste zadovoljni tudi vi.

OGLEJTE SI TUDI PONUDBO LESENIH VHODNIH VRAT