Visoko kvalitetna lesena okna – dolgoročni prihranek stroškov

Pri izbiri novih oken je čedalje več zanimanja za lesena okna. Visoko kvalitetna lesena okna vodilnega proizvajalca M SORA z dolgoletno tradicijo so izdelana iz slovenskega lesa v skladu z najsodobnejšo tehnologijo, so izredno energetsko učinkovita in trajna. Lesena okna so privlačna za oko in topla na dotik, bivanjskemu prostoru podarijo prav poseben pečat udobja. Poleg estetskih prednosti so lesena okna kvalitetne izdelave ključnega pomena pri prihranku stroškov energije, saj zagotavljajo visoko toplotno izolativnost in nizko zvočno prehodnost. Lesena okna pozimi preprečujejo ohlajanje, poleti pa zadržujejo sonce. Vaš prostor bo z lesenimi okni pridobil optimalno osvetljenost in energetsko učinkovitost, kar pa se bo bistveno pokazalo tudi pri nižjih stroških ogrevanja.

Lesena okna za prijetno počutje in zdravo bivanje

Les je naraven in topel material, ki s svojim plemenitim videzom polepša vsak dom ter zagotavlja izjemno ugodno bivanje. Je najplemenitejši gradbeni material in zato odlična izbira pri nakupu oken. Izdelava lesenih oken uglednega proizvajalca M SORA poteka skozi skrbno razvit postopek z najnovejšo tehnologijo. Vsi vzdržljivi in okolju prijazni premazi na vodni osnovi so na voljo v številnih odtenkih. Vaš prostor bo z lesenimi okni M SORA postal tako vir udobja kot tudi zdravja.

Lesena okna

Pošljite povpraševanje

Širok izbor lesenih oken v vseh dimenzijah in oblikah

Pri lesenih oknih proizvajalca M SORA lahko izbirate med številnimi možnostmi dimenzij profila, vgradnih oblik, načinov odpiranja, toplotne izolacije in kljuk, s kvalitetnim klasičnim ali skritim okovjem. Na voljo so tudi lesena okna za vgradnjo v nizkoenergijske in pasivne hiše, ki ustrezajo standardom pasivne gradnje. Pestra ponudba lesenih oken M SORA bo prepričala tudi najzahtevnejše kupce, ki stavijo na vrhunsko kvaliteto, najsodobnejšo tehnološko izdelavo in optimalno energetsko učinkovitost za večji prihranek stroškov.

Izdelava lesenih oken

Preberite več

Vrhunske storitve pri vgradnji lesenih oken za popolno brezskrbnost in trajnost

Lesena okna M SORA vam vgradijo naši izkušeni in zanesljivi strokovnjaki, ki poskrbijo za tekočo dostavo in kvalitetno ter natančno montažo. V primeru obnove poskrbimo tudi za demontažo ter odvoz starih oken. Našim kupcem je na voljo tudi pregled izvedenih del s termokamero, s pomočjo katere lažje odkrijemo mesta, na katerih vaš objekt izgublja energijo. Pri energetsko varčnih novogradnjah priporočamo vgradnjo oken po smernicah RAL. Ta zagotavlja boljše tesnjenje oken, preprečuje nastanek toplotnih mostov in zagotavlja manjše toplotne izgube so manjše, predvsem pa ni pojava kondenza in plesni v notranjosti stika lesenega okna s steno. Ob naših visoko kvalitetnih storitvah svetovanja in montaže boste lahko brezskrbno uživali v lepoti, udobju ter obstojnosti naših lesenih oken.