Lesena drsna okna omogočijo pametno odpiranje


https://www.vsi.si/m-sora/lesena-drsna-oknaLesena drsna okna so v zadnjem času zelo moderna in postajajo vse bolj priljubljena. V primeru, če si omislite lesena drsna okna, nimate več nobenih težav s krili odprtih oken: ni vam potrebno več paziti, da se ne bi ob odprto krilo lesenega okna po pomoti zaleteli; ni se vam treba bati, da bi ga zaloputnil veter. Lesena drsna okna enostavno zadrsate in vaše leseno okno je že odprto. Pri nas dobite lesena okna vseh barv. Ugodna je tudi vgradnja novih oken, saj skrbimo, da so naše cene lesenih oken postavljene tako, da za najboljši denar dobite najboljšo kvaliteto. Z nakupom M SORA oken pa lahko izkoristite tudi subvencije Eko sklada. Pri nas je montaža lesenih oken vrhunska, prav tako so najboljši tudi naši proizvodi, saj nas odlikujeta natančnost in izbor odličnih materialov. Če želite imeti kvalitetno zasteklitev, vam priporočamo lesena troslojna okna.


Lesena drsna okna za popolno svobodo odpiranja

Prednost lesenih drsnih oken je v tem, da pri njihovem odpiranju ne potrebujete nobenega prostora, kot je to nujno pri eno- in dvokrilnih oknih. To je še posebej uporabno, če se odločite za velika lesena okna, katera bi bila pri klasičnih sistemih odpiranja zelo nerodna za odpiranje. Cene lesenih oken pri nas niso najnižje, vendar pa je kvaliteta gotovo najboljša, saj se trudimo, da so naše stranke z lesenimi okni vsestransko zadovoljne.

Cene lesenih oken M SORA odaražajo njihovo kvaliteto

V današnjih časih velike draginje je zelo všečno, če lahko človek z nakupom oken naredi dober posel. Pri nas je to seveda mogoče, saj so cene lesenih oken pri nas res dobra kupčija. Z nakupom M SORA oken pa lahko izkoristite tudi subvencije Eko sklada. Dobite lahko lesena okna vseh barv in tudi v naši ponudbi je tudi vgradnja novih oken V M SORI je razmerje med ceno in tistim, kar za njo dobite, res najboljše. Če torej potrebujete lesena drsna okna ste vljudno vabljeni, da nas obiščete. Potrudili se bomo, da vam bomo glede vaših novih lesenih oken ustrezno svetovali. Vabimo vas, da nas povprašate glede cen naših lesenih oken in gotovo boste zadovoljni s ponudbo.

m-sora.si | Lesena drsna okna za alternativo pri odpiranju