Lesena notranja vrata in lesena notranja vrata s skritimi podboji


Lesena notranja vrata so lahko masivna lesena notranja vrata s skritimi podboji po meri in po ugodnem ceniku, če jih boste izbrali v podjetju M SORA d.d., kjer nudijo tudi do 10 letno garancijo. Poleg ugodnega cenika in široko paleto modelov masivnih lesenih notranjih vrat podjetja M SORA d.d., odlikujejo njihova masivna lesena notranja vrata številne podrobnosti, ki odsevajo unikaten stil in način življenja, katerega je mogoče definirati z izborom različnih tipov masivnih lesenih notranjih vrat tudi v kombinaciji z drugimi materiali, iz katerih so izdelana masivna lesena notranja vrata ter kombinacije z izborom kljuk, ročajev, podbojev in vrsto furnirskih vložkov.

KAKO IZBRATI NOTRANJA VRATA?


Masivna lesena notranja vrata po meri in klasične mere po ugodnem ceniku

V podjetju M SORA d.d., izdelujejo masivna lesena notranja vrata po meri in odličnem ceniku, lahko pa izberemo obstoječo kolekcijo po meri in po ugodnem ceniku.


Postopek izbora in izdelave lesenih notranjih vrat po naročilu ali katalogu

Postopek izbora lesenih notranjih vrat po meri oz katalogu pri podjetju M SORA d.d. je sledeč:
Najprej izberemo tip masivnih lesenih notranjih vrat po meri - meritev lahko, po dogovoru, opravijo tudi strokovnjaki iz podjetja M SORA d.d. na domu. Prav tako, lahko izberemo estetsko in dovršeno kolekcijo vrhunskih lesenih notranjih vrat iz kataloga podjetja. Sledi izbor lesa oz. barve masivnih lesenih notranjih vrat, katera so barvana v poljubnem RAL- barvnem tonu, ter izbor kljuk oz ročajev, smer odpiranja, vrst tečajev, tip podbojev ter vrsto furnirskih vložkov.


Masivna notranja lesena vrata s skritimi podboji in zaščitenim modelom

Podjetje M SORA d.d. je odličen proizvajalec masivnih lesenih notranjih vrat, ki lahko izdela katerikoli tip masivnih lesenih notranjih vrat po meri in odličnem ceniku. Lahko pa, izberemo masivna lesena notranja vrata s skritimi podboji, katerih model je zaščiten in registriran pri Evropski komisiji:

  • Relief:

Masivna lesena notranja vrata iz hrasta, oreha, smreke ali macesna so v celoti izdelana iz lamelirane lepljene smrekove sredice.
Podboj je iz furnirane vezane plošče, masivno krilo z nalimki pa je lahko različnih debelin. Lesena notranja vrata so v ravnini podboja, opremljena s skritimi tečaji in magnetno ključavnico.

  • Vino:

Masivna notranja lesena vrata iz hrastovih sodov Barrique so v celoti izdelana iz lamelirane lepljene smrekove sredice.
Podboj je iz furnirane vezane plošče ter masivno krilo z nalimki je izdelan iz rabljenih vinskih sodov debeline 4-5 mm, s krtačeno in oljeno površinsko obdelavo. Notranja lesena vrata so v ravnini podboja in opremljena s skritimi tečaji in magnetno ključavnico.

  • Motiv, Color in Contur:

Notranja lesena vrata so lahko izdelana iz kateregakoli materiala oziroma MDF plošče.
Podboj je iz furnirane vezane plošče, krilo pa je izdelano iz lamelirane lepljene smrekove sredice, prelepljene z MDF ploščo različne debeline.
Pri modelu Color je prelepljena MDF plošča, ki je kitana in lakirana v poljubnem RAL-U, s poljubnim vzorcem.
Model Contur ima 5 mm nalimek in je lahko popolnoma gladek ali s poljubnim porezkanim vzorcem.
Model Motiv ima prelepljen nalimek 8 mm, katerega posebnost so globlji in širši utori. Lesena notranja vrata so lahko opremljena z vidnimi ali skritimi tečaji.

Notranja vrataMasivna notranja vrata


Poleg izdelave, tudi svetovanje, dostava ter montaža notranjih lesenih vrat

Podjetje M SORA d.d., nam izdeluje kakovostna in estetsko dovršena masivna lesena notranja vrata po odličnem ceniku iz bukve, javorja, hrasta, dimljenega hrasta, oreha, smreke, nordijske smreke, jesena ali macesna. Prav tako izdeluje tudi masivna rustikalna notranja vrata iz MDF plošč iz hrastovih sodov Barrique, smreke, nordijske smreke, hrasta, bukve, javorja, macesna ali kateregakoli materiala oziroma MDF plošč, masivnega podboja in krila iz kartonskega satja ali iverokala. Po dogovoru, pa v podjetju nudijo tudi izmero na domu, svetovanje pri izboru ter dostavo in montažo.

NUDIMO TUDI LESENA VHODNA VRATA