Nagibne stene vam v dnevni sobi pričarajo igro sonca


Nagibne in drsne steneNagibne stene imajo kar nekaj prednosti. Nagibna stena je lahko odprta ne da bi segala v notranjost prostora. Najbolj iskane panoramske stene - Nagibne stene - omogočajo širok prehod ob tem, da je površina, ki je namenjena odpiranju, zelo majhna. Te drsne stene so tako odlične, če mora biti vaš prostor kar najbolj izkoriščen. Če vam odpiranje kril balkonskih vrat ni všeč ali si ga zaradi prostorske stiske niti ne morete privoščiti, je drsna stena nekaj, kar bo učinkovito rešilo vaše težave in vam hkrati omogočilo čudovit razgled, ki ga nudi zastekljena površina. Steklene stene so vse bolj popularne, saj je osveščenost graditeljev glede kvalitete bivanja iz leta v leto večja. Veliko novograditeljev se danes odloča za vgradnjo panoramske stene v obliki harmonike, ki je v bistvu zložljiva stena, ali pa za drsne stene oziroma nagibne stene. Vse več stanovalcev blokovskih naselij se odloča tudi za zasteklitev terase ali zasteklitev balkona v bloku, saj s tem pridobijo možnost povečanja kvadrature dnevne sobe ali pa si morda lahko omislijo celo nov prostor znotraj obstoječega stanovanja.


Nagibne stene so v Sloveniji preizkušena tehnologija

Drsne stene so v Sloveniji izdelovali že v osemdesetih letih prejšnjega stoletja in številne so še vedno v uspešni uporabi. Drsni vozički so skriti v spodnji horizontali krila. Drsno krilo se pri odmiku ne umika fiksnemu delu drsne stene, saj drsi v isti liniji. Ker je krilo te steklene stene v nagibnem položaju, jih imenujemo nagibne stene. Zložljiva stena pa se odpira.


Zložljiva stena je odlična rešitev za maksimalen prehod

Zložljiva stena ali panoramska stena v obliki harmonike je zelo priljubljena, saj vam bo omogočila, da boste lahko celo steno odprli in vašo sobo prepustili prijetnemu vdoru svežega zraka. Zložljiva stena je tako še posebej primerna za tiste, ki želijo, da prostor občasno postane del zunanje okolice ali pa tiste, ki potrebujete.

m-sora.si | Nagibne stene za užitek razgleda