Pošlji povpraševanje

Delovna oblačila za zdravstvene delavce morajo biti  čista in udobna

Delovna oblačila igrajo pomembno vlogo pri zagotavljanju udobja, njihova čistoča pa prispeva k vzpostavljanju varnega, higienskega okolja. Udobje in čistoča sta seveda še posebej pomembna za delovna oblačila za zdravstvene delavce, ki so stalno v gibanju, obenem pa so vsakodnevno v stiku z mnogimi bolniki, kar pomeni, da je higiena v takšnem okolju eden najpomembnejših pogojev varnosti.

Ali veste, da lahko delovna oblačila za zdravstvene delavce tudi najamete?

Še posebej v večjih bolnicah je skrb za to, da so stalno na zalogi čista oblačila za zdravstvene delavce, vse prej kot preprosta. Stalen nadzor nad tem, kakšne so trenutne zaloge, zahteva ogromno energije, kljub temu pa se še vedno hitro zgodi, da se včasih preprosto uštejete. Temu se preprosto izognete tako, da skrb za delovna oblačila za zdravstvene delavce prepustite podjetju Lindström. Ponujamo vam celovito storitev, ki vključuje dobavo, izposojo, dostavo, pranje, sušenje in odvoz. Ker imajo vse delovne uniforme, ki jih izposojamo, identifikacijski čip, je mogoče s pomočjo storitve  eLindström v katerem koli trenutku preveriti, kakšno je trenutno stanje in kdaj je predvidena naslednja dostava, ter po potrebi posodobiti naročilo. S tehnološko dovršenim industrijskim pranjem je zagotovljeno doseganje najstrožjih higienskih meril, pri tem pa je razveseljujoče, da je kljub izjemni temeljitosti tovrstnega pranja poraba virov manjša kot pri klasičnem pranju. Za povrh pa se zmanjšajo emisije ogljikovega dioksida. Že na ravni enega samega zaposlenega je zmanjšanje ogljičnega odtisa vse prej kot zanemarljivo, in sicer v povprečju z 210 kilogramov na 46 kilogramov.

delovna oblačila za zdravstvene delavce

Delovna oblačila po meri – priskrbimo vam delovne uniforme za vse poklice

Možnost najema pa ni omejena le na oblačila za zdravstvene delavce. Poskrbimo namreč za popolno prilagoditev kolekcije vaši dejavnosti. Med drugim vam zagotovimo delovna oblačila za gostinstvo in za hotelirstvo. Ker gre v tem primeru za poklice, kjer so pogosto potrebne sezonske prilagoditve, je zagotovo dobrodošla informacija o tem, da bomo poskrbeli za to, da bodo delovna oblačila za gostinstvo, ki v določenem obdobju ne pridejo v poštev, varno skladiščena – do takrat, ko jih boste ponovno potrebovali. Odpade torej skrb glede prostora za skladiščenje. Vabimo vas, da stopite v stik z nami in nam zaupate svoje želje. Poskrbeli bomo za nabavo in za ustrezno prilagoditev, kar pomeni, da dobite delovna oblačila po meri – torej natanko takšna, kot jih potrebujete, ne da bi bila potrebna kakršna koli začetna investicija. Obetate pa si lahko tudi nižje stroške vzdrževanja v primerjavi s trenutno ceno pranja, sušenja in popravil.