Delovna oblačila za hotelirstvo izboljšajo podobo hotela


Delovna oblačila za hotelirstvo so bistvenega pomena, če želite na stranke narediti karseda dober vtis. Gostje, ki obiščejo vaš hotel, morajo imeti občutek, da delo opravljate profesionalno in kakovostno, zato je pomembno, da so vaši zaposleni oblečeni v skladna oblačila za hotelirstvo. Slednja izgledajo nadvse urejeno in privlačno.

To pa ni edina prednost uporabe delovnih oblačil. Pomembna lastnost je tudi, da se zaposleni v njih veliko bolje počutijo, saj so vedno popolnoma čista. S pranjem in vzdrževanjem se jim ni potrebno ukvarjati, saj industrijsko pranje jamči, da se madeži vedno varno in učinkovito odstranijo. V primerjavi s pranjem doma, je ogljični odtis industrijskega pranja precej manjši (46 kg CO2 / delavca / leto). Ker v podjetju Lindstrom izvajajo tudi stalno kontrolo kakovosti, delovna oblačila za hotelirstvo ves čas  ustrezajo vsem prepisanim standardom, poleg tega pa je poskrbljeno za redne preglede in popravila.

V gostinstvu in hotelirstvu je prav tako zelo pomembno, da poskrbimo za ustrezen nivo higiene. Oblačila za hotelirstvo so zato ves čas pod nadzorom strokovnjakov, ki skrbijo, da le-ta dosegajo visoko stopnjo higienskih rezultatov oz. standardov. V primeru pranja doma, lahko hitro izgubite nadzor nad zdravstveno oporečnostjo delovnih oblačil, kar pa ima zelo negativen vpliv tako na zaposlene kot na zaupanje strank.

Z uporabo delovnih oblačil za hotelirstvo boste tako naredili na stranke dober vtis, zaposleni bodo na delovnem mestu zaščiteni pred zunanjimi vplivi, v delovnih oblačilih se bodo počutili karseda sproščeno, za piko na i pa se boste izognili morebitnim nevšečnostim v primeru higienskih inšpekcij.