Magnetna plošča in elektromagneti - material vrhunske kakovosti


Magnetna plošča je izdelana iz kvalitetnih in trpežnih magnetnih materialov, ki omogočajo njeno optimalno delovanje. V podjetju Ilirik d.o.o. se zaradi izkušenj, pridobljenih v 15 letih zavedamo pomembnosti izbranega materiala. V kolikor naredimo napako že pri izbiri ustreznega materiala, je končni izdelek nekvaliteten in praktično neuporaben. Z našo pomočjo se vam to preprosto ne more zgoditi! Vedno si vzamemo čas, da preučimo vse faktorje, ki jih je potrebno upoštevati pri izdelavi magnetna. Prav tako si pri izdelavi magnetne plošče in drugih oblik magnetov vzamemo čas za pogovor s stranko in upoštevamo njene potrebe moči magnete sile. Iščete vrhunski material za elektromagnet? Obrnite se na nas!

sila magnetne ploščeelektromagnetna plošča in magnetna sila
Elektromagnet-material, ki omogoča optimalno delovanje magnetnih sil


Elektromagnet od permanentnega magneta ločujemo po tem, da lahko s spremembo električnega toka hitro spremenimo tudi magnetno silo. Moč magnetnega polja lahko prav tako povečamo z uporabo feromagnetnega ali paramagnetnega materiala. V podjetju Ilirik d.o.o. vam nudimo vse oblike magnetov, med katerimi so popolnoma vsi izdelani iz kvalitetnih materialov. Nudimo vam:

  • elektromagnete iz materialov vrhunske kakovosti,
  • magnetno ploščo,
  • magnetne letve, ki se najpogosteje uporabljajo za pritrjevanje pripomočkov na strojih (dimenzije prilagodimo vašim potrebam),
  • magnetne filtre,
  • druge oblike magnetov.

Preverite našo ponudbo, v primeru dodatnih vprašanj ali nejasnosti pa vas vljudno vabimo, da se nam oglasite. Z veseljem vam bomo svetovali o nakupu magneta plošče z najbolj primerno magnetno silo..


Magnetna plošča z močno magnetno silo, ki vam bo služila vrsto let


Magnetna plošča, ki jo izdelamo v podjetju Ilirik d.o.o. je izdelana iz skrbno izbranih materialov. Izdelava magnetnih plošč je precej zapleten postopek, ki pa postane z našimi izkušnjami in nadgrajevanjem znanja pravi mačji kašelj. Če potrebujete magnetno ploščo nam pošljite povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Povprašate nas lahko tudi o elektromagnetih in magnetnih silah. Material bomo izbrali skupaj - z našim znanjem in vašimi željami.

IZDELAVA MAGNETNIH PLOŠČ ILIRIK