Magneti Ljubljana – v podjetju Ilirik je doma kakovost

Magneti v podjetju Ilirik v Ljubljani so kakovostni, izdelani po meri in na voljo po izjemno ugodni ceni. Izbirate lahko med različnimi vrstami magnetov, od neodim, ndfeb, feritnih jedr pa vse do elektromagnetov, pnevmatskih in hidravličnih magnetov, izdelujemo pa tudi magnetne sisteme, lestve in palice. Poleg magnetov v Ljubljani izdelujemo tudi hitre vpenjalne sisteme, dvižne sisteme, izvajamo separacijo, izdelujemo dokumentacijo, nudimo pa tudi servis in tehnične preglede. Usmerjeni smo v svojo vizijo prihodnosti, saj želimo povezati visoko tehnologijo, napredno tehniko in najboljše materiale v skupno sinergijo, t.i. pametno specializacijo, kjer združujemo različne proizvajalce, podjetja in strokovnjake na področju magnetov v Sloveniji. V kolikor imate glede magnetov kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte, saj se zavedamo, da gre za kompleksno temo, ki vam jo bodo naši strokovnjaki razložili na enostaven način, vi pa boste povedali svoje želje in ideje.

Magneti Ljubljana – izberite pravi material

Poznamo več različnih vrst magnetov in materialov, ki imajo različne funkcije in za kakovostno delovanje vašega proizvoda je izjemno pomembna pravilna izbira materiala, pri čemer vam lahko pomagamo v našem podjetju v Ljubljani. Poleg svetovanja nudimo optimiziranje ter dobavo magnetnih materialov, ki jih potrebujete glede na vaše potrebe, saj sodelujemo s proizvajalci po celem svetu in zagotavljamo le najboljše produkte. Eni od takšnih kakovostnih materialov so magneti redkih zemelj, ki jih ponujamo v našem podjetju v Ljubljani, ki so vrhunski materiali in se uporabljajo za različne produkte, njihova zapletena proizvodna tehnologija pa ponuja mnogo različnih granulacij glede na uporabnost magneta, različne korozijske zaščite in nemojene oblike. Verjamemo, da boste z našim znanjem vseskozi v prednosti, obenem pa si prizadevamo sodelovati pri novih produktih, obnovljivih virih energije ter zagotavljamo strokovnost, zanesljivost, hitro odzivnost ter zagotavljane stalne kvalitete. Kakovostni magneti so doma pri nas v Ljubljani.

Magneti – neodim, elektromagneti in ostali v Ilirik Ljubljana

V našem podjetju v Ljubljani lahko izbirate med različnimi vrstami magnetov z različnimi lastnosti – izbira je bogata ter odvisna od vaših želja in potreb. Izdelujemo elektro magnete vseh napetosti in z različno tokovno močjo, ki omogočajo avtomatizacijo vaših strojev in naprav ter pnevmatske magnete, brez katerih si robotike ne moremo več predstavljati. Tam, kjer pnevmatika ne zadostuje več, uporabljamo hidravlične magnete, ki so, kot že ime pove, vodeni s hidravliko in prenesejo izjemno težko breme, odporni pa so tudi na izjemno visoke temperature. Plasto magneti oz ndfeb magneti v Ljubljani omogočajo izdelavo kompleksnih oblik, izdelani pa so iz mešanice praha redkih zemelj in posebnih polimerov. Njihova glavna prednost je v več polni magnetizaciji in visoki remanenci. V naši ponudbi najdete tudi neodim magnete, feritna jedra ter ostale magnete po izjemno ugodni ceni.  V kolikor ne veste, kateri magnet izbrati nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo pomagali z nasveti.

ElektromagnetElektromagnet

Feritna jedra imajo majhne izgube

Feritni magneti so nekakšen začetek uporabe sodobnih magnetnih materialov v različnih industrijah, poleg njihove trdnosti pa imajo tudi ekonočimo prednost, saj so eni najcenejših magnetov, ki jih najdete v našem podjetju v Ljubljani. Uporabljajo se v vseh vejah industrije, najpogosteje so del elektro opreme. Feritna jedra imajo različne geometrijske oblike in so izdelana iz raznovrstnih feritnih materialov, imajo majhne izgube in široko frekvenčno območje. Poleg feritnih jeder in ostalih magnetov v Ljubljani izdelujemo tudi magnetne sisteme, letve in palice, ukvarjamo pa se tudi z vpenjalnimi in dvižnimi sistemi. Izdelavo prilagodimo potrebam kupca, uporaba magnetov pa je namenjena različnim industrijam od avtomobilske, bele tehnike, lesne, kovinsko predelovalne, v zadnjem času pa se veliko ukvarjamo tudi z razvojem obnovljive tehnologije in reciklažo. Verjamemo, da boste z našimi storitvami in produkti izjemno zadovoljni, saj smo eni najboljših ponudnikov magnetov v Sloveniji.

Več o feritnih magnetih