Izdelava magnetov - izdelujemo tudi elektro magnete

Izdelava različnih vrst magnetov je nekaj, kar počnemo že 15 let. Pred samo izdelavo je potrebno izbrati ustrezen material - gre namreč za korak, ki je ključnega pomena. V podjetju Ilirik d.o.o. sledimo tehnološkim napredkom in se nenehno trudimo s širjenjem obzorja na tem področju, saj lahko le tako poskrbimo za kvalitetne proizvode. Nudimo vam več vrst magnetov, med katerimi so tudi elektro magneti.

Izdelava različnih vrst magnetovrazlične vrste magnetnih palic
Vrste elektro magnetov

Elektro magneti se uporabljajo v različnih situacijah. V večini primerov gre za situacije, v katerih je potrebno hitro spremeniti magnetno polje. Pogosto jih srečamo pri avtomobilskih zavorah ali sklopkah, hišnih zvoncih, vlakih, tuje pa jim niso niti ključavnice. Izdelavo magnetov prilagodimo vašim željam in potrebam. Pripravljeni smo vam svetovati in optimizirati izdelek, da boste dobili takšnega, kot ga potrebujete. Prepričani smo, da boste z elektro magnetom zadovoljni.


Izdelava magnetov po vaših željah

Izdelava magnetov je v našem podjetju vedno prilagojena potrebam strank. Nudimo vam vse vrste magnetov, na voljo pa so vam tudi magnetne palice, magneti feriti in magneti redkih zemlj. Slednji so izdelani iz vrhunskih materialov, ki se uporabljajo pri številnih produktih. Med naše storitve vključno z izdelavo različnih vrst magnetov sodijo tudi:

  • projektiranje,
  • mehanska obdelava kovin,
  • meritve magnetnih vrednosti,
  • izdelava dokumentacije,
  • servis,
  • redni tehnični pregledi.


Izdelava magnetov je precej zapleten postopek, ki pa je z našim znanjem izveden tako, da je končni izdelek kvaliteten in vreden svoje cene. Predlagamo vam, da za začetek preverite našo ponudbo. V primeru dodatnih vprašanj se obrnite na nas, saj vam bomo z veseljem svetovali. Preverite tudi možnost izdelave kompleksnejših oblik, namenjenim različnim industrijam (avtomobilska, bela tehnika, lesna industrija). Ogromno časa posvetimo tudi razvoju obnovljivih tehnologij, ki imajo v današnjem času velik pomen.

STALNI MAGNETI