Elektromagnet za vrata, linearni, trajni magnet NdFeB - super močni magneti


Elektromagnet za vrata IlirikElektromagnet za vrata služi pridržanju požarnih vrat. V primeru požara bo elektromagnet za vrata pomagal pri omejevanju požara in preprečil nevarnost za ljudi in premoženje v objektu. Elektromagnet za vrata je uporaben tudi za druge namene. Odlična zaščita za varovanje objektov so torej elektromagneti. V podjetju Ilirik d. o. o. ustvarjamo visokokvalitetne produkte in storitve. V magnetni tehnologiji imamo 15 let izkušenj, naše znanje vlagamo v napredek, nove tehnologije in strmimo k popolnosti. Ponujamo vam celovite rešitve, od zasnove projekta do njegove končne realizacije, servisa in tehnične podpore. Zavedamo se, da je izbira pravih materialov za vaš proizvod ključnega pomena, zato vam svetujemo, optimizirano in dobavimo magnetne materiale glede na vaše potrebe. V naši ponudbi boste našli različne magnete, med drugim tudi elektromagnet za vrata, trajni magnet NdFeb, linearne elektromagnete in ostale super močne magnete. Oglejte si naše storitve na naši spletni strani ali pa nam pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca.


Magneti NdFeb in ostali trajni magneti


V podjetju Ilirik d. o. o. vam ponujamo materiale trajnih magnetov: NdFeB, SmCo, AlNiCo, Feriti, Plasto NdFeB, Plasto Feriti, feritna jedra, karbonilna jedra. Trajni magneti, med njimi tudi NdFeB vam nudijo možnost izbire polarizacije in njeno številčnost. Trajni magnet je vrhunski material, ki je primeren za raznoliko uporabo. Izdelavo trajnim magnetov popolnoma prilagodimo vašim željam in potreba. Trajni magnet NdFeB in ostali se uporabljajo v različnih industrijah (avtomobilska, lesna, kovinsko predelovalna, bela tehnika itd.). Glede na vaš potrebe izberite magnet NdFeb in ostale magnete, tudi elektromagnet za vrata in linearni elektromagnet. Vsi naši magneti so super močni magneti in bodo kos svoji nalogi.


Materiali magneti ndfebProdaja elektromagneta za vrata, linearnega elektromagneta in ostalih magnetov


V podjetju Ilirik d. o. o. lahko dobite odlične elektromagnete za vrata ali linearne elektromagnete po ugodni ceni. Na naši spletni strani si lahko ogledate, kaj vam ponujamo. Za več informacija pa nas kontaktirajte.

VPENJALNI SISTEM

QMC SISTEMI