Menjava orodja z našimi vpenjalnimi sistemi je preprosta in varna


Vpenjanje z vpenjalnimi sistemi, ki omogočajo hitro in zanesljivo menjavo orodja ima veliko koristi in prednosti za podjetje. S sistemi, ki jih dobite pri nas, boste v vašem podjetju drastično zmanjšali potrebni čas za menjavo orodja ali obdelovanca kar pomeni da se bodo povečale proizvodne kapacitete, optimizirali boste delovna mesta in s tem ekonomsko pripomogli podjetju. Računalniško vodena vpenjala zmanjšujejo možnost človeške napake in tako povečujejo varnost pri delu. Nudimo vam tri vrste sistemov. Prvi je QMC, ki je hitri vpenjalni sistem za brizgalna orodja. Drugi sistem je QDC, ki je za predelovalna orodja. Tretji pa je hitro vpenjanje za obdelovalne stroje oziroma za strojno obdelavo materiala.

NUDIMO SKLADIŠČENJE VAŠEGA ORODJA


Vpenjanje brizgalih orodij s sistemi, ki jih dobite pri nas pripomore k varnosti pri delu

VpenjanjeQMC vpenjalni sistem zmanjšuje čas menjave orodja s čemer se povečuje produktivnost stroja in posledično se zmanjšujejo proizvodni stroški. Optimizirajo se tudi delovna mesta, saj je upravljanje stroja enostavno in primerno za enega delavca. Naši QMC sistemi vam zagotavljajo zmanjšane skladiščne stroške, zmanjšanje delovne opreme, hitro odzivnost in povečano fleksibilnost in varnost. Naše QMC rešitve so mehansko, magnetno vpenjanje in pnevmatsko vpenjanje, multi sklopke, izmetne cilindre, manipulacijo orodja in predgrelne sisteme.


Vpenjalni sistem za predelovalna orodja zmanjšuje neproduktivni čas stiskalnic

Vpenjala za orodjaQDC hitri vpenjalni sistemi se uporabljajo v predelovalni industriji pločevine. Tako se zmanjšuje neproduktivni čas stiskalnic, ki je menjalni čas orodja. QDC sistem omogoča zmanjšanje proizvodnih stroškov s hitro povrnitvijo investicije, povečuje vašo konkurenčnost, proizvodnja pa postane prijaznejša in varnejša za zaposlene. Za sistem QDC se odločijo podjetja , ki uporabljajo JIT sistem. Sistem just in time je metoda, ki zagotavlja točno določeno količino izdelkov v določenem časovnem roku s čim manjšim izmetom in brez zastojev.


Pomagali vam bomo izbrati najprimernejši vpenjalni sistem za vaše potrebe

Hitro vpenjanje za obdelovalne stroje omogoča večjo varnost pri delu in večjo produktivnost. Svetovali vam bomo kateri obdelovalni sistem je za vas najprimernejši glede na vrsto obdelave in vrsto obdelovancev. Sistemi, ki jih nudimo so permanentne, elektro in EP magnetne mize, vakuumske mize, mehanska in hidravlična vpenjala in pnevmatska prijemala.

Preberite si še o delovanju elektromagnetov: https://www.vsi.si/ilirik/delovanje-elektromagnetov