Kaj permanentni magnet sploh je?


Permanentni magnet oz. trajni magnet je tvorba, narejena iz magnetnega materiala, ki ustvarja lastno magnetno polje. Magnetne zmožnosti permanentnih magnetov se skozi čas ne spreminjajo. Najpogostejši permanentni magneti so magneti Feriti in alnico magneti.

V PONUDBI ILIRIK SI OGLEJTE TUDI REŠITVE MAGNETNIH PRIJEMAL


Permanentni magneti alnico po ugodni ceni


Pri nas lahko kupite permanentne magnete alnico po ugodni ceni. Možno se je odločiti za nakup magnetov feriti, prav tako pa lahko pri nas kupite permanentne magnetne mize in elektro permanentne sisteme za vpenjanje orodja. Navdušeni ne boste le nad kvaliteto permanentnih magnetov alnico, pač pa vas bo navdušila tudi njihova cena. Prodaja permanentnih magnetov alnico se zaradi njihove učinkovitosti, iz leta v leto veča.

dvigalo za magnete Alnicomagnetni material za izdelavo magnetov Alnico


Trenutno najmočnejši permanentni magneti so neodimski magneti NdFeB (neodim-železo-bor). Izvorni material se izdeluje s pomočjo sintriranja, končne oblike magnetov pa se režejo po željenih dimenzijah. Zaradi tega proizvodnega postopka lahko dobavljamo širok spekter različnih oblik, ki idealno sovpadajo z namenom uporabe. Magneti NdFeB so izredno občutljivi na korozijo. Z namenom zaščite njihovo površino največkrat prekrivamo z nikljem, cinkom, epoksidno smolo ali magnet površinsko obdelamo s pasivacijo.


Ceno permanentnih magnetov si lahko ogledate v ceniku, ki ga najdete na naši spletni strani


Oglejte si našo ponudbo in se prepričajte o ceni permanentnih magnetov, ki jih najdete v ceniku na naši spletni strani. Lahko pa nam pošljete tudi povpraševanje o cenah permanentnih magnetov. V primeru dodatnih vprašanj in dvomov nas pokličite ali nas o stvareh, ki vas zanimajo, povprašajte po e-mail naslovu. Na vprašanja bomo odgovorili hitro in natančno. Seveda pa bomo veseli tudi obiska v naši poslovalnici kjer se o izdelkih lahko prepričate na lastne oči. Ob prihodu vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo svetovala in tako zelo olajšala izbiro in pripomogla k pravi odločitvi. Ne pozabite nas povprašati o cenah permanentnih magnetov alnico in o načinu njihovega delovanja.