Magneti (Ljubljana) – izdelava po meri za vso Slovenijo

Magneti v Ljubljani so lahko izdelani tudi po naročilu. Tako imate povsem proste roke glede velikosti, oblike, materiala in drugih lastnosti, ki jih bodo imeli magneti. Slovenija ne ponuja ogromno možnosti za tovrstno izdelavo, zato smo v podjetju Ilirik iz Ljubljane ponosni, da svojim strankam že več kot 15 let zagotavljamo natanko tisto, kar potrebujejo pri svojem delu v različnih industrijah (avtomobilska, izdelava bele tehnike, računalništvo itn.).

PROIZVODNJA MAGNETOV REDKIH ZEMELJ S POLJUBNO POLARIZACIJO

Ilirik iz Ljubljane ponuja možnost izbire med številnimi materiali

Ena od osnovnih dilem je, kateri material izbrati za trajni/permanentni magnet. NdFeB ima v industriji vsekakor primat, kar je nedvomno povezano z dejstvom, da gre za material z najvišjo remanenco, možnostjo različnih granulacij in izjemno močjo. Manjša pomanjkljivost tu je sicer ta, da je NdFeB magnet precej krhek, kar pomeni, da je potrebna dodatna zaščita pred korozijo. Druge možnosti pri izbiri materialov so še plasto magnet oz. plasto feriti, SmCo, AlNiCo in karbonilna jedra. Poleg tega se v našem podjetju iz Šentvida pri Ljubljani izdelujejo magneti redkih zemelj. Uporaba redkih zemelj je sicer danes še posebej razširjena pri izdelavi računalniških komponent in drugih sodobnih tehnoloških naprav.

magneti redkih zemelj Ljubljana

magneti NdFeB Slovenija

Najkakovostnejši magneti v Sloveniji po dostopni ceni

Ponosni smo na dejstvo, da svojim naročnikom ponujamo najugodnejše razmerje med ceno in kakovostjo pri nakupu magentov v vsej Sloveniji. Odlikujejo nas hitri dobavni roki, hkrati pa lahko seveda po potrebi izkoristite možnost brezplačnega svetovanja. Vsi naši nasveti so plod dolgoletnih izkušenj in bogatega znanja na tem področju, zato verjamemo, da vam bodo v pomoč pri odločanju glede optimalnih lastnosti.

Vašim potrebam v celoti prilagojeni magneti (Ljubljana – Šentvid)

Izredno pomembna odlika našega podjetja, ki ga najdete na naslovu Ulica bratov Komel 76, 1210 Ljubljana – Šentvid, je, da se v celoti prilagodimo željam vsake stranke. Tako za vas izdelamo celo najzahtevnejše oblike, ki niso možne nikjer drugje v Sloveniji. Vabljeni!