Elektromagneti - prodaja in svetovanje za optimalne rešitve

Elektromagneti so v mnogih primerih boljša izbira kot stalni magneti, pogosto imenovani tudi permanentni magneti. Pravilno izbran magnet oziroma material za magnet zagotovi optimalno funkcionalnost oziroma uporabnost izdelka, ki ga načrtujete. V podjetju Ilirik d.o.o vam bomo z veseljem priskočili na pomoč s strokovnim nasvetom, če niste povsem prepričani, kateri bi bil najustreznejši material. Magnet nato za vas tudi dobavimo oziroma ga izdelamo.


Elektromagneti omogočajo hitre prilagoditve magnetnega polja


Glavna razlika med elektromagneti in stalnimi magneti je ta, da so elektromagneti odvisni od električnega toka. Magnetno polje je torej prisotno toliko časa, kolikor traja pretok električnega toka. Tako elektromagneti omogočajo, da magnetno polje po potrebi hitro in enostavno prilagodimo, kar je tudi njihova glavna prednost. Obstajajo številne panoge, v katerih se vsakodnevno uporablja elektromagnet. Proizvodnja avtomobilov je zagotovo eno takšnih področij, kjer je elektromagnet material, ki je praktično nepogrešljiv (npr. pri izdelavi elektromagnetnih zavor). Podobno velja tudi za izdelavo katodnih cevi in masnih spektrometrov, kjer se prav tako uporablja elektromagnet. Proizvodnja elektromagnetne mize je koristna predvsem za obdelovanje kovine, saj elektromagnetne mize omogočajo enostavno fiksacijo kovinskih elementov za obdelovanje.


Najkakovostnejši elektromagneti - prodaja in izdelava po naročilu


V našem podjetju se zavedamo, kako pomemben in dragocen je lahko kakovosten elektromagnet. Material, iz katerega je posamezni magnet izdelan, mora biti zato vrhunske kvalitete. Pri svojem delu sodelujemo s proizvajalci po vsem svetu, poleg tega pa stalno sledimo novim smernicam in nadgrajujemo svoja znanja. Prepričani ste lahko, da vas pri nas čakajo resnično najkvalitetnejši elektromagneti. Prodaja oziroma izdelava potekata z upoštevanjem vseh vaših želja. Prava izbira smo tudi za vse, ki vas zanimajo bolj kompleksno oblikovani elektromagneti. Prodaja pa poleg elektromagnetov in trajnih magnetov zajema tudi vpenjalne sisteme, filtre za hladilno emulzijo in druge proizvode vrhunske kakovosti. V primeru dodatnih vprašanj vas vabimo, da nam pošljete sporočilo ali nas pokličete. Potrudili se bomo, da realiziramo vse vaše zahteve.

MATERIALI ZA MAGNETE

SEPARACIJA IN DETEKCIJA

magneti trajnih magnetovelektromagneti proizvodnja in prodaja