Material za magnet: na voljo različni materiali trajnih magnetov

Material za magnet mora biti izbran premišljeno, z upoštevanjem funkcije, ki jo bo kasneje opravljal magnet. V osnovi razlikujemo med materiali trajnih magnetov in materiali, iz katerih se izdelujejo elektromagneti. V podjetju Ilirik d.o.o. vam nudimo možnosti izbire med različnimi materiali za magnete. Tako lahko izberete resnično najustreznejši material. Magnet bo tako opravljal svojo nalogo brez vsakršnih zapletov, kar vam zagotovi vrhunsko kakovost načrtovanega izdelka.


Pomagamo vam izbrati pravi material - magnet vrhunske kakovosti


Niste povsem prepričani, kateri magnetni materiali pridejo v poštev, glede na vaše zahteve? V našem podjetju imamo ogromno izkušenj z materiali za magnete, zato vam ponujamo tudi strokovno svetovanje, preden sprejete končno odločitev. Naša velika želja je, da bi naša proizvodnja materialov za magnete omogočila razvoj novih inovativnih produktov v različnih panogah. V zadnjem obdobju je naša pozornost še posebej usmerjena proti razvoju obnovljivih tehnologij. Verjamemo, da lahko ima tudi na tem področju proizvodnja materialov za magnete pomembno vlogo. Vsi magnetni materiali, ki jih uporabljamo, zagotavljajo kakovosten končni izdelek - torej magnet. Material oblikujemo v skladu z vašimi željami, pri čemer se lotimo tudi malce bolj zapletenih oblik. Med drugim izdelujemo tudi magnetne rešetke, namenjene prečiščevanju sipkih materialov. Tudi magnetne rešetke so lahko različnih oblik oziroma dimenzij.


Med katerimi materiali trajnih magnetov lahko izbirate?


Kot smo že omenili, so vam na voljo elektromagnetni in permanentni magneti, znani tudi pod imenom trajni oziroma stalni magneti. Materiali trajnih magnetov, med katerimi lahko izbirate, so NdFeB, SmCo, AlNiCo, feriti, plasto NdFeB, plasto feriti, feritna jedra in karbonilna jedra. Vsi našteti materiali trajnih magnetov(od plasto feritov do feritnih jeder) omogočajo oblikovanje po vaših željah. Zagotavljamo vam, da bomo poskrbeli, da izberete najustreznejši material, magnet pa nato izdelamo z veliko mero natančnosti. Naše znanje, ki ga vseskozi nadgrajujemo z obiskovanjem strokovnih seminarjev in s sodelovanjem s priznanimi proizvajalci z vsega sveta, vam omogoča pomembno prednost pred konkurenco. Izkoristite možnost, ki se vam ponuja!

PNEVMATSKA PRIJEMALA

materiali trajnih magnetov tudi iz feritnih jedermagneti redkih kovin iz feritnih jeder