Trajni magneti in magnetni filtri - vse, kar morate vedeti

trajni magnetni filtriTrajni magneti oziroma permanentni magneti zahtevajo za svojo izdelavo feromagnetne snovi, ki ohranijo lastnost magneta tudi takrat, ko ne delujejo več pod vplivom magnetnega polja. Dober trajni magnet bi moral proizvesti visoko magnetno polje z nizko maso, poleg tega pa mora magnet biti stabilen proti tistim vplivom, ki bi ga lahko razmagnetili. V osnovi je permanentni magnet predmet, izdelan iz magnetiziranega materiala, ki ustvarja svoje lastno magnetno polje. Kot primer lahko vzamemo magnet, s pomočjo katerega na hladilnik pritrdimo zapiske, recepte ali opomnike. Poleg permanentnih magnetov moramo omeniti še magnetne filtre, ki imajo različne namene. Če se zanimate za nakup, morate poiskati najboljšega ponudnika, ki se ukvarja s prodajo magnetov.

Magnet in magnetni filter

magnetni filter za proizvodnjoMagnetni filter se uporabljajo na podoben način kot magnetne filtrirne rešetke - razlika je samo v tem, da so magnetni filtri kompleksnejše oblike, namenjeni pa so tudi filtriranju izjemno majhnih mikro delcev. Poleg tega je njihovo čiščenje lažje od čiščenja magnetnih filtrirnih rešetk, vam pa ni potrebno skrbeti, da bi zaradi zastoja v proizvodnji utrpeli nepotrebne stroške. Trajni magnetni filterse uporabljaja tudi kot separator, brez katerega pri premeščanju raznih materialov preprosto ne gre. O ceni permanentnega magnetnega filtrapa je najbolje povprašati kar ponudnika, ki vam bo zaupal vse potrebne informacije, s katerimi se moramo seznaniti pred nakupom.

PRI ILIRIKU VAM PONUJAJO TUDI QDC SISTEME

Trajni magneti po naročilu kupca

Iščete magnetni filter? Vas zanima kaj je kvalitetni magnet? O izdelavi permanentnih oziroma trajnih magnetov lahko povprašate tudi v podjetju Ilirik, v katerem smo usmerjeni v prihodnost - imamo kar 15 let izkušenj v magnetni tehnologiji, izdelujemo pa tudi trajne magnetne filtre po naročilu. Svoja znanja nenehno izpopolnjujemo, da lahko našim strankam nudimo le najbolj kvalitetne izdelke. Ker je pri izdelavi magneta izjemnega pomena pravilna izbira magnetnega materiala, prepustite izdelavo strokovnjakom, ki imajo na tem področju veliko izkušenj - obiščite nas v Iliriku!

DEMAGNETILNE NAPRAVE ZA MAGNETNE FILTRE - ILIRIK