Material za magnet: trajni magneti NdFeB, AlNiCo, SmCo in ostali materiali


Material magnet alnicoMaterial za magnet
morate izbrati premišljeno. Poznamo dve vrsti materialov za magnete, in sicer razlikujemo med materiali trajnih magnetov in materiali, iz katerih izdelujemo elektromagnete. V podjetju Ilirik d. o. o. vam ponujamo možnost izbire različnih materialov za magnete. Če ne veste, kateri material bi bil primeren za vaš magnet, nas kontaktirajte. Za vas izdelamo magnetne izdelke, kot so na primer industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektromagneti itd. Nudimo vam materiale trajnih magnetov (NdFeB, AlNiCo, SmCo itd.), izdelujemo različne magnete in sisteme, magnetne lestve, magnetne palice za uporabo v različnih industrijah. Izberite najustreznejši material za magnet, ki bo svojo nalogo opravljal brez zapletov in vam zagotovil najboljšo kakovost vašega izdelka.


Magneti - izbira pravih materialov


Magneti ndfeb IlirikIzbira pravih materialov je za magnet je za vaš proizvod ključnega pomena. Tega se zavedamo tudi v podjetju Ilirik d. o. o., kjer vam svetujemo, optimiziramo in dobavimo magnetne materiale glede na vaše potrebe. Če ne veste, kateri material izbrati za magnet, nas kontaktirajte. Naše prednosti so strokovnost, zanesljivost, hitra odzivnost, zagotavljanje stalne kvalitete in tehnične podpore. Ponujamo vam magnete redkih zemelj, ki so vrhunski materiali, ki se uporabljajo v mnogih produktih. Ponujamo pa vam tudi materiale trajnih magnetov: NdFeB, SmCo, AlNiCo, Feriti, Plasto NdFeB, Plasto Feriti, Feritna jedra, Karbonilna jedra. Vsi od naštetih trajnih magnetov oziroma materialov trajnih magnetov (NdFeB, SmCo, AlNiCo in ostali materiali) omogočajo oblikovanje po vaših željah. Če se odločite za nas, vam zagotavljamo, da bomo poskrbeli, da izberete najboljši in najustreznejši material, vaš magnet pa bomo natančno izdelali.


Trajni materiali za magnete - magneti po ugodni ceni


Trajni magneti oziroma materiali za magnete so vrhunski materiali, ki imajo zelo raznoliko uporabo. Pri nas lahko dobite trajne magnete NdFeb in ostale magnete, ki vam jih natančno in kvalitetno izdelamo po zelo ugodni ceni.

Pernamentni magnet: https://www.vsi.si/ilirik/permanentni-magnet

ELEKTROMAGNET ZA VRATA

VPENJANJE ZA OBDELOVALNE STROJE