Magneti različnih vrst za uporabo v industriji

V podjetju Ilirik proizvodnja in storitve d.o.o., s sedežem v Ljubljani se ukvarjamo s ponudbo pametne specializacije in prodajo magnetov ter ponujamo vpenjalne sisteme, skladiščenje ter separacijo in detekcijo. Usmerjeni smo v prihodnost saj ustvarjamo izjemno kakovostne produkte in storitve, s pomočjo naših partnerjev pa soustvarjamo tudi nova delovna mesta. Našim strankam nudimo različne vrste magnetov, od močnih magnetov do elektromagnetov različnih napetosti, med katerimi so najbolj priljubljeni 12v do pritrdilnih magnetov po izjemno ugodnih cenah, ki jih boste težko našli kjerkoli v Sloveniji. Imamo več kot 15 let izkušenj v magnetni tehnologiji in izjemne kompetence ter se zavedamo, da je zadovoljstvo strank najbolj pomembno, obenem pa želimo vseskozi napredovati in sodelujemo pri novih projektih. Naše znanje vlagamo v napredek in povezujemo različne panoge industrije v celoto, ki jo ponudimo našim strankam. Prepričani smo, da bomo navdušili tudi vas.

elektromagnet


Magneti - izdelujemo enostavne in kompleksne oblike po željah strank

V podjetju Ilirik je naša primarna dejavnost prodaja različnih vrst magnetov obenem pa izdelujemo magnetne sisteme, letve in palice, izdelavo pa prilagodimo potrebam kupcev. V kolikor želite je možna tudi izdelava kompleksnejših oblik, kjer upoštevamo vaše želje in področje uporabe. Magnetni materiali se uporabljajo v različnih vrstah industrije od avtomobilske, bele tehnike, lesne in kovinsko predelovalne industrije, seveda pa sledimo trendom zato v zadnjem času ogromno časa posvetimo razvoju obnovljivih tehnologij in reciklaže, saj se zavedamo pomembnost ohranjanja okolja, v katerem živimo. Pomembno je vedeti, da je izbira pravih magnetov ključnega pomena za vaš proizvod ali delo, zato je pomembno, da veste kakšen material izbrati. V kolikor želite vam pri nakupu svetujemo, optimiziramo in dobavimo različne vrste magnetov glede na to, za kaj jih potrebujete. Verjamemo, da bomo našli prave materiale za vas, saj sodelujemo s proizvajalci po celem svetu, obenem pa smo prisotni na vseh pomembnih strokovnih seminarjih, s katerimi sledimo napredku v tehnologiji, vse z namenom, da vam ponudimo najboljše možne izdelke.


Magneti - elektro, pnevmatski in hidravlični

Poznamo več različnih vrst magnetov, od magnetov redkih zemelj do elektromagnetov in ostalih. Elektromagneti 12 v različnih napetosti so kakovostni materiali, ki jih izdelamo po vaših željah in potrebah. Imamo lasten razvoj in močno strokovno ekipo, obenem pa svetujemo in optimiziramo ter naredimo testiranja, da dobite izdelek, kakršnega ste naročili. Možno je naročilo vseh napetosti, med katerimi je najbolj pogosta 12v ter z različno tokovno močjo. Uporaba elektromagnetov je izjemno pomembna, saj omogoča avtomatizacijo vaših strojev in naprav, ki jih imate v vaših delavnicah in podjetjih. Pnevmatski magneti so osnoven del robotike in ostalih avtomatiziranih linij, kar pomeni, da si brez njih omenjenih stvari ne moremo več predstavljati. Vi poveste vaše želje, mi izdelamo produkt po meri, s katerim boste izjemno zadovoljni. Hidravlični magneti pridejo na vrsto takrat, ko pnevmatika svoje naloge ne more več opravljati, saj hidravlika prenese veliko večje breme ter temperature, tako da gre za izredno prilagodljive in kakovostne materiale.

močni pritrdilni magneti


Močni magneti in pametna specializacija

Veliko ljudi za svoje potrebe v delavnicah ali obratih potrebuje močne magnete, ki kot že ime pove, dominirajo zaradi svoje moči in s katerimi lahko dosegamo izjemno dobre rezultate. Med močnimi magneti so izredno priljubljeni neodimski magneti, ki imajo dominantno vlogo v industrijski uporabi permanentnih magnetov, največkrat pa jih najdemo v avtomobilski industriji, turbinah in industriji bele tehnike. Nudimo tudi kakovostne magnete redkih zemelj in pritrditvene magnete. Pomembna lastnost našega podjetja je tudi pametna specializacija, pod katero združujemo različne proizvajalce, podjetja in strokovnjake na področju razvoja tehnologije in magnetov v Sloveniji, V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali in vam svetovali. Mi smo pravi naslov za vas.

NAJPOGOSTEJŠI SO NEODIMSKI (NDFEB) MAGNETI