Permanentni magneti - prodaja izdelkov po dostopnih cenah

elektro permanentna magnetna prijemalaPermanentni magneti zagotovijo stabilno magnetno polje, ki ni odvisno od električnega toka. To je tudi njihova glavna posebnost, če jih primerjamo z elektromagneti. Verjetno najmočnejši permanentni magneti v prodaji so neodimski magneti, ki so izdelani iz neodima, železa in bora. Seveda pa to še zdaleč ni edina izbira, ki jo imate, kar zadeva material. Magnet je namreč lahko izdelan tudi iz mnogih drugih materialov oziroma kombinacij različnih snovi. Izbira najustreznejšega materiala za permanentni magnet je odvisna od različnih dejavnikov, zato je smiselno, da pred končno odločitvijo pridobite tudi strokovno mnenje. Prav možnost svetovanja in iskanja optimalnih rešitev je eden ključnih razlogov, zakaj permanentni magnet naročiti pri podjetju Ilirik d.o.o.


V ponudbi permanentni magneti poljubnih oblik

elektro permanentni magnetiPermanentni oziroma stalni magneti lahko, če so ustrezno izdelani, ustvarijo celo močnejše magnetno polje od elektromagnetov primerljivih dimenzij. Tako so lahko permanentni magneti dobra izbira tudi v situacijah, ko potrebujete močnejši magnet. Za njihovo delovanje ni potreben stalni pritok električne energije oziroma poraba električne moči, kar je včasih pomembna prednost. Permanentni magneti so lahko izdelani v zelo različnih oblikah in velikostih, odvisno od vaših potreb oziroma lastnosti izdelkov, ki so jim magneti namenjeni. Z uporabo tovrstnih magnetov se lahko izdela tudi permanentna magnetna miza, namenjena hitremu vpenjanju za obdelovalne stroje. Tudi v primeru, da vas zanima permanentna magnetna miza, se lahko obrnete na naše podjetje, kjer bomo poskrbeli za montažo, kasnejši servis in vam dobavili vse potrebne rezervne dele.Permanentni magneti - prodaja in cenik


V naši ponudbi vas čakajo le najkvalitetnejši permanentni magneti, cena pa je zelo dostopna. Izbirate lahko med različnimi materiali, iz katerih bodo izdelani permanentni magneti. Prodaja našega podjetja temelji na načelu, da je za naše stranke dobro le najboljše. Tako permanentni magneti združujejo najboljšo ceno in kakovost. To seveda velja za našo celotno ponudbo, katere pomemben del pa so prav permanentni magneti. Prodaja poleg tega vključuje še vpenjalne sisteme, magnetne rešetke, filtre ipd. Vabljeni!

Več o magnetih:www.vsi.si/ilirik/magnet

VOZIČKI ZA ORODJE