Pametna specializacija v podjetju Ilirik

Pametna specializacija je pojem, ki ga v današnjem svetu ne pozna veliko ljudi. Gre za nekakšno platformo, ki se osredotoča na razvojna vlaganja na področja, kjer ima Slovenija kritično maso znanja, kapacitet in kompetenc, obenem pa ima inovacijski potencial za pozicioniranje na različnih trgih. V podjetju Ilirik d.o.o. smo usmerjeni v prihodnost in ustvarjamo izjemno kakovostne produkte in storitve, obenem pa sinergijo vidimo v napredni tehniki in kakovostnih materialih, katere želimo nadgraditi in povezati v visoko tehnologijo - pametno specializacijo. V našem podjetju nudimo kakovostne magnetne materiale od trajnih magnetov, do magnetov redkih zemelj, elektromagnete, hidravlične in pnevmatske magnete, obenem pa lahko pri nas dobite tudi vakuumska prijemala in držala, vzpenjala za orodja in dvižne sisteme. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank izjemno pomembno, zato se vsaki stranki posvetimo individualno in upoštevamo njihove želje in ideje ter jim pomagamo z našimi izkušnjami in znanjem.

Vpenjala za orodja

Pametna specializacija za rast novih in hitro rastočih podjetij

Pametna specializacija je strategija, ki je izjemno pomembna in kateri je Vlada Republike Slovenije namenila velik pomen. Njena naloga je krepitev konkurenčnosti gospodarstva, kar dosežemo s krepitvijo gospodarske inovacijske sposobnosti, diverzifikacijo obstoječih industrij in storitvenih dejavnosti ter rastjo novih industrij in podjetij s hitro rastjo. Naša hitra rast temelji na 15-ih letih izkušenj v magnetni tehnologiji ter več letnih izkušnjah pri manipulaciji in separaciji, ki nam dajejo kompetence za naslednje projekte, obenem pa naše znanje vlagamo v napredek. Stremimo k perfekciji in povezujemo znanja iz različnih panog industrij od lesne do avtomobilske v celoto in nove kakovostne izdelke. Ne glede na to, za katero stvar se boste odločili v našem podjetju je pomembno, da izberete takšnega, ki bo ustrezal vašemu produktu, saj bo le tako lahko njegov potencial izkoriščen do maksimuma. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali.

Pametna specializacija - magneti, vakuumska dvigala in držala ter vpenjala

V našem podjetju imamo na voljo kakovostne magnetne materiale od trajnih magnetov do magnetov redkih zemelj ter elektromagnete, izdelujemo pa vse od magnetnih sistemom, letev in magnetnih palic. Vsako izdelavo prilagodimo zahtevam in potrebam kupca, izdelujemo pa tudi kompleksne oblike. V zadnjem času veliko pozornosti pri izdelavi namenjamo razvoju obnovljivih tehnologij in reciklaže. Poleg magnetov lahko v našem podjetju dobite tudi kakovostna vakuumska prijemala in vakuumska držala ter vpenjala za orodja. Vpenjala za orodja so ključnega pomena saj zagotavljajo učinkovito in hitro menjavo ter s tem konkurenčnost na trgu. Naša vpenjala za orodja vam bodo skrajšala čas menjave in s tem optimizirala delovno mesto. Zagotavljamo vam, da boste s tem prihranili denar in povečali kapacitete ter se približali pojmu moderne proizvodnje, ki je cilj večine današnjih podjetij. Pametna specializacija je rešitev. Kontaktirajte nas in z veseljem vam povemo več o naših produktih.

Elektromagneti cena

Vakuumska prijemala in ostala oprema po ugodni ceni

Vakuumska prijemala so izjemno pomemben del vsakega podjetja, saj omogočajo zelo lahek in enostaven prenos različnih vrst materialov od aluminija, stekla ali lesa, obenem pa imajo majhno lastno težo. Takšna prijemala so izjemno enostavna za uporabo, možna je tudi rotacija, tako da smo prepričani, dab o vaše delo odslej veliko lažje in hitreje. Poleg prijemal lahko v našem podjetju izbirate tudi med različnimi vakuumski držali. Ne glede na to, za kateri produkt se boste odločili v našem podjetju vam zagotavljamo izjemno kakovost in ugodno ceno. Kot smo omenili že na začetku želimo kakovostne materiale in napredno tehniko povezati v visoko tehnologijo oz. pametno specializacijo in prepričani smo, da nam zaenkrat to dobro uspeva. V kolikor imate kakršnokoli željo ali vprašanje nas obiščite v našem podjetju ali pa nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

PONUJAJO TUDI ELEKTROMAGNETE