Trajni magnet NdFeB, feriti, SmCo in magnetni sistemi: kvalitetna izdelava


Trajni magnet
je vrhunski material z zelo široko uporabo. Trajni magnet za svojo izdelavo zahteva feromagnetne snovi, ki omogočajo, da magnet ohrani svoje lastnosti tudi takrat, ko ne deluje več pod vplivom magnetnega polja. V svojem bistvu je trajni magnet predmet, ki je izdelan iz magnetiziranega materiala, ki ustvarja svoje lastno magnetno polje. Dober trajni magnet bi moral proizvesti visoko magnetno polje z nizko maso, poleg tega pa mora biti trajni magnet stabilen proti vplivom, ki bi lahko razmagnetili. V podjetju Ilirik d. o. o. se ukvarjamo z izdelavo najrazličnejših vrst magnetov in magnetnih sistemov. Ponujamo vam naslednje materiale trajnih magnetov: NdFeB, SmCo, AlNiCo, Feriti, Plasto NdFeB, Plasto Feriti, Feritna jedra in Karbonilna jedra. Za vas izdelujemo tudi različne magnetne sisteme, magnetne letve in magnetne palice. Izdelavo prilagodimo potrebam kupca, možna pa je tudi izdelava kompleksnejših oblik. Trajni magneti in ostali magneti so namenjeni uporabi v različnih industrijah, od avtomobilske, lesne pa do kovinsko predelovalne itd.

Trajni magnet NdFebMagneti feriti SmCo


Magneti NdFeB in feriti - trajni magneti za različno uporabo


Neodim trajni magneti so najmočnejši magneti, ki so narejeni iz naslednjih elementov: neodim, železo in bor. Magneti NdFeB se največ uporabljajo v računalniški in glasbeni industriji, modelarstvu, pri izdelavi elektromotorjev itd., predvsem zaradi izjemne magnetne sile, majhne teže oziroma volumna. Trajni magneti NdFeB ohranijo svoje lastnosti tudi do temperature 80 °C, na nizke temperature pa so popolnoma neobčutljivi. V naši ponudbi boste našli tudi trajne magnete SmCo in ferite. Industrijski magneti ali feritni trajni magneti so najpogostejši magneti v industriji, pa tudi cenovno so najbolj ugodni. Magneti feriti imajo kemično in korozivno odpornost, zato so izredno primerni za zunanjo uporabo.


Kvalitetna izdelava trajnih magnetov po ugodni ceni


Izdelava trajnih magnetov in magnetnih sistemov je pri nas kakovostna in cenovno ugodna, samo izdelavo pa popolnoma prilagodimo vašim željam in potrebam. Obiščite nas v podjetju Ilirik d. o. o., kjer se spoznamo na svoje delo.

VPENJALNI SISTEMI

SKLADIŠČENJE IN MANIPULACIJA